ČULA POL DETETA PA SE NALJUTILA: Bakina rekacija postala HIT na mrežama, demonstrativno NAPUSTILA skup (VIDEO)
Baka, Foto: Printscreen/TikTok/_daniflorez

šou

ČULA POL DETETA PA SE NALJUTILA: Bakina rekacija postala HIT na mrežama, demonstrativno NAPUSTILA skup (VIDEO)

Njena reakcija postala je viralni hit sa više od pet miliona pregleda na TikToku

Objavljeno:

U zapadnim zemljama otkrivanje pola deteta koje je još u majčinom stomaku prava je porodična svečanost, a pojedini rituali su stigli i kod nas. Po pravilu, zovu se deke, bake, očevi, majke, kumovi i prijatelji, a vrhunac događaja predstavljaju konfete koje, zavisno od boje, otkrivaju da li na svet stiže devojčica ili dečak.

Želja bake gospođe Deni Florez bila je da dobije praunuku, međutim kada je prema nebu poletela plava boja, ona se naljutila.

Napustila je travnjak vidno iznervirana, a njena reakcija postala je viralni hit sa više od pet miliona pregleda na TikToku.

@_daniflorez The contrast between everyone celebrating and then her ? ps: she’s very happy! This was just her 1 minute tantrum ? #genderrevealparty #genderrevealfail #grandmasoftiktok ♬ Je te laisserai des mots - Patrick Watson

- Čisto da znate, ona je inače najbolja baka na svetu i njena reakcija nas je pošteno nasemala. Njen bes trajao je samo minut, potom se odala i otkrila da je zapravo jako srećna - napisala je Dani Florez uz snimak.

@_daniflorez For those that are worried about my trauma… here’s her response ? she’s happy, I love her, bye #byehaters #grandmasoftiktok #latinagrandmas ♬ original sound - Dani Florez

- Ma samo neka je dete zdravo. Bilo mi je malo žao jer je devojčica trebalo da dobije ime Elena, a ja sam joj već bila pripremila ogrlicu sa ugraviranim imenom i još nekoliko sitnica. Ali naravno da sam srećna, pa čekam svoje prvo praunuče - rekla je baka.

Video snimci sa rekacijama na otkrivanje pola deteta često postanu viralni na društvenim mrežama, a neki čak izazovu lavinu negativnih komentara.

Tako su jednog oca napali zbog njegove burne rekacije koju nije mogao da iskontroliše, a koja je prešla čak i u agresivnost. Veliki broj ljudi komentarisao je da je ovakvo reagovanje signal ozbiljnog problema.

(Espreso / Nportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.