21 GODINU JE KRILA MRAĆNU TAJNU OD MUŽA, sada STREPI da bi ćerka mogla da je RAZOTKRIJE!
Muškarac i žena u krevetu, Foto: Profimedia

PORODIČNA DRAMA

21 GODINU JE KRILA MRAĆNU TAJNU OD MUŽA, sada STREPI da bi ćerka mogla da je RAZOTKRIJE!

Pored ćerke, ona i njen suprug (59) imaju i sina od 24 godine.

Objavljeno:

Kolumnistkinju tabloida San Didru Sanders kontaktirala je žena (55) koja se plaši da će njena ćerka (20) razotkriti njenu strašnu tajnu da čovek koga ona naziva tatom nije njen biološki otac.

– Provela sam 21 godinu plašeći se da je veza za jednu noć koju sam krila od svog muža dovela do mog prvog deteta. Nikada nikome nisam rekla o svojoj zabrinutosti, ali moja ćerka je postala fascinirana našim porodičnim nasleđem i želi da uradi test porekla – istakla je.

Pored ćerke, ona i njen suprug (59) imaju i sina od 24 godine. Tvrdi da se sutradan pokajala zbog svoje preljube i da je odmah popila tabletu „za dan posle” i da nikome za to nije rekla.

– Nekoliko dana kasnije, moj muž i ja smo vodili ljubav, a ubrzo nakon toga sam saznala da sam trudna. Posetila sam svog doktora, koji mi je objasnio da postoji mala šansa da pilula za posle jutra ne deluje. Nikada me nisam oslobodila brige da je veza za jednu noć dovela do moje trudnoće – rekla je žena.

– Počela sam da živim u strahu nakon što je moja ćerka tražila DNK testiranje kako bi saznala više o svom poreklu za svoj 21. rođendan. Ljudi uvek komentarišu kako izgleda drugačije od mog sina. Ona je jedina u našoj porodici sa zelenim očima i pegama. Sramota me je da kažem da se ne pamtim mnogo toga o momku sa kojim sam provela jednu noć, ali je imao zelene oči – otkrila je nesrećna žena i dodala da se nada da je njen muž biološki otac njene ćerke.

DNK, Analiza, Geni, Genetika
foto: Filip Plavčić

– Volim svoju porodicu mnogo i ne mogu da podnesem pomisao da ih izgubim. Zaista se nadam da je moj muž biološki otac, jer su on i moja ćerka veoma bliski i sigurno mi nikada neće oprostiti što sam to krila od njih. Volela bih da sam priznala njegovu indiskreciju pre toliko godina – nastavlja ona.

Didra Sanders joj je odgovorila da je mala verovatnoća da je zatrudnela sa tim drugim muškarcem posle pilule.

DNK
foto: Filip Plavčić

– U malo verovatnom slučaju da rezultati pokrenu dodatna pitanja, bilo bi neophodno organizovati pouzdan DNK test, koji je jedini način da budete sigurni u roditeljstvo. U svakom slučaju, mogli biste imati koristi od razgovora sa nekim nepristrasnim da vam pomogne da se nosite sa ovim procesom i konačno se oslobodite krivice koju osećate – napisala je savetnica.

(Espreso/Objektiv/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.