UDALA SE ZA SILOVATELJA ZNAJUĆI ŠTA JE POČINIO: Život sa njim OVAKO OPISUJE, ispovest koja je ZAPREPASTILA sve ŽENE
Džema Morgan, Foto: Printscreen/TikTok /Gemma Morgan

ŠTA MISLITE O OVOME?

UDALA SE ZA SILOVATELJA ZNAJUĆI ŠTA JE POČINIO: Život sa njim OVAKO OPISUJE, ispovest koja je ZAPREPASTILA sve ŽENE

Naglašava da uopšte ne misli da je njen muž nevin osuđen, već ne želi da se osvrće na ono što je radio u prošlosti, jer smatra da se promenio

Objavljeno:

Britanka Džema Morgan (31) je upoznala supruga Amerikanca Lionela Vaskeza (31) preko svoje učiteljice španskog jezika, koja je zapravo majka njenog partnera. I to vam ništa ne bi zvučali čudno, međutim, ovaj muškarac je 2011. godine osuđen za silovanje i trenutno je na odsluženju 20-godišnje kazne u zatvoru.

- Još uvek osetim leptiriće u stomaku svaki put kad on nazove ili kad vidim njegovo ime u poruci. Ljubav između dvoje ljudi može da procveta bez obzira na to ko ste i šta ste uradili - kaže Morgan.

Naglašava da uopšte ne misli da je njen muž nevin osuđen, već ne želi da se osvrće na ono što je radio u prošlosti, jer smatra da se promenio. Lionela je upoznala 2021. godine, kada je upisala kurs španskog jezika na internetu. Tada joj se profesorka spomenila da ima sina njenih godina i koji je trenutno u zatvoru. Nakon tog saznanja, Morgan je odlučila da mu napiše poruku. Dve godine kasnije su se i venčali.

- Odmah smo se povezali jer imamo isti smisao za humor. Oboje volimo muziku 90-ih i iste filmove - priseća se Džema.

Džema Morgan
Džema Morganfoto: Printscreen/TikTok /Gemma Morgan

Nakon nekoliko meseci razmenjivanja poruka par je počeo da razgovara preko telefona, a u jednom od razgovora joj je Vaskez, na njeno insistiranje detaljno opisao svoj zločin zbog kojeg nije na slobodi.

- U početku sam mislila kako je to vrlo ozbiljna stvar za koju bi trebao dugo da bude u zatvoru, ali sada shvatam da je bio jako mlad, a i da se tokom godina u zatvoru rehabilitovao - rekla je.

Sa druge stane, Lioner je istakao da nije mogao ni da zamisli da je takvu ženu pronaći.

- Ona je žena kakvu nisam zamišljao ni u najlepšim snovima. Ljubav nikoga ne čeka, radujem se izlasku i životu sa osobom koja me upotpunjuje - izjavio je mladoženja.

(Espreso/Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.