PAS POČEO DA LAJE NA ZADNJEM SEDIŠTU KAMIONA: Sekund kasnije desila SE TRAGEDIJA
Vodoinstalater, Foto: Printscreen/Instagram/dogs

jeziva tragedija

PAS POČEO DA LAJE NA ZADNJEM SEDIŠTU KAMIONA: Sekund kasnije desila SE TRAGEDIJA

Bio je u lovu sa prijateljima kada je došlo do bizarne nesreće

Objavljeno:

Tridesetogodišnji vodoinstalater iz Vičite Džozef Smit preminuo je u subotu na licu mesta kada je njegov pas stao na pušku i pucao mu u leđa, prenose američki mediji.

Nesrećni mladić je tog jutra u društvu prijatelja krenuo u lov na jelene, a tragedija se odigrala u trenutku kada je njegov pas počeo da laje na zadnjem sedištu kamiona gde je bila smeštena lovačka oprema.

Uprkos tome što su osoblje šerifove kancelarije i Hitna hitna pomoć stigli na lice mesta za nekoliko minuta i odmah započeli mere spasavanja, Smitu nije bilo pomoći na sedištu suvozača.

A kada smo već kod pasa koji su ovih dana zalutali u crnu hroniku, navedimo i to da je pitbul ugrizao policajku u Sijudad de Meksiku kako bi odbranio svoj dom i zaštitio svog vlasnika.

Pas
Pasfoto: Profimedia

Naime, pas je reagovao nakon što je policija tokom kriminalističke akcije upala u zgradu, a jedan od građana snimio je trenutak kada su mu ostali službenici vezali njušku i pokušali da ga umire češanjem.

Njihovoj koleginici, otkriveno je na snimku, lekarska pomoć je ukazana na licu mesta, a na Tviteru je nezvanično rečeno da je po psa došao jedan od komšija, koji se odlično snalazi i u brizi o životinjama.

(Espreso / net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.