SKANDAL ZBOG NEVALJALE POLICAJKE NE JENJAVA: Nakon ORGIJANJA sa kolegama dobila PONUDU, evo gde može da se ZAPOSLI
Mejgan Hol, Foto: LA VERGNE POLICE DEPARTMENT

policajka u središtu skandala

SKANDAL ZBOG NEVALJALE POLICAJKE NE JENJAVA: Nakon ORGIJANJA sa kolegama dobila PONUDU, evo gde može da se ZAPOSLI

Policajki, koja je otpuštena nakon što su isplivali detalji s*** skandala, ponuđena je nova pozicija, ali ne u policijskoj stanici, već u striptiz klubuZ

Objavljeno:

Policajki koja je otpuštena nakon što su detalji se*s skandala postali viralni na internetu, ponuđena je nova pozicija, ali u striptiz klubu. Mejgan Hol (26) dobila je otkaz u policijskoj upravi La Vergne u Tenesiju, SAD, nakon istrage u decembru 2022. U međuvremenu, još sedam policajaca je takođe otpušteno ili im je izrečena neplaćena suspenzija.

Istraga je počela nakon što je gradonačelnik Džejson Kol prijavio glasine o se*sualnim činovima odeljenju za ljudske resurse. Prema izveštajima, gospođa Hol je navodno imala se*s sa tim kolegama, svi su bili oženjeni, pa su zato odnose imali "dok su bili na dužnosti." Takođe se navodi da je razmenjivala golišave fotografije sa drugima, obavljala oralni se*s u stanici i bila obnažena na kompanijskoj zabavi.

Nakon što su se vesti o skandalu munjevito proširile na TikTok, Redit i Tviter, gospođa Hol je naširoko osuđena na platformama društvenih mreža zbog svog ponašanja. Međutim, njen muž je ostao uz nju, kao i lokalni striptiz klub Deja Vu. "Želimo je u Deja Vu Nešvilu 17. marta", rekao je regionalni direktor kluba Majkl Daram.

Mejgan Hol
Mejgan Holfoto: LA VERGNE POLICE DEPARTMENT

Zbog njenog statusa "slavne ličnosti", klub misli da bi Hol mogla da bude sjajna u tom poslu i da bi dovodila dosta mušterija. "Razumeo sam moralni gnev", nastavio je Daram. "Međutim, ona više nije zaposlena u policijskoj upravi LaVergne. Sada može da bira šta je za nju najbolje finansijski."

Dalje je otkrio da joj striptiz klub nudi 10.000 dolara za izvođenje dve tačke za proslavu 34. godišnjice. Policijska stanica se oglasila i rekla da je posvećena uvođenju promena kako bi sprečila da se sličan skandal dogodi u budućnosti. Takve promene podrazumevaju prekvalifikaciju svih gradskih službenika o "pravilima, propisima i očekivanjima koje postavlja gradsko rukovodstvo".

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.