MONSTRUM KOJI JE SILOVAO I BRUTALNO ISKASAPIO DESETINE ŽENA: Zavodio žrtve LEPOTOM, a onda ih MUČKI UBIJAO!
Ted Bandi, Foto: PrintScreen/ YouTube/ Inside Edition

monstrum

MONSTRUM KOJI JE SILOVAO I BRUTALNO ISKASAPIO DESETINE ŽENA: Zavodio žrtve LEPOTOM, a onda ih MUČKI UBIJAO!

Ozloglašenom serijskom ubici se na teret stavlja 30 sadističkih ubistava žena širom Amerike, a koja je počinio za manje od 4 godine, tokom 70-ih

Objavljeno:

Zločini ozloglašenog serijskog ubice, čuvenog Teda Bandija bili su veoma brutalni i svirepi, a njegov život opisan je i u Netfliksovom filmu "Ekstremno rđav, šokantno zao i podao". Film je uglavnom fokusiran na njegov odnos sa devojkom Elizabet Kloepfer, međutim detalji iz njegovog načina života su uznemirujući.

Ozloglašenom Bandiju se na teret stavlja 30 sadističkih ubistava žena širom Amerike, a koja je počinio za manje od 4 godine, tokom 70 - ih. Toliko je bio surov i podao da mnogi veruju da pola njegovih ubistava nije ni otkriveno, te da je imao preko 100 žrtava. Bio je hladan i potpuno svestan svojih zlodela, kojih se nikada nije postideo. Čak ni kad su mu otkucavali poslednji sati života, nije se pokajao, već je sebe opisao kao: "najhladnokrvnijeg kurvinog sina kojeg ste ikada videli".

Način na koji bi mamio žrtve u javnosti su fascinantni, a žene koje je ubijao, prvo je šarmirao, a onda odeveo u zabačeni deo grada gde ih je brutalno ubijao. Od žrtava je pravio trofeje, ćuvajući njihove glave, a nije se ustručavao ni da polno opšti nad mrtvim telima.

Čudno detinjstvo

Bandi je rođen 1946. godine u Vermontu, oca nikada nije upoznao, majka mu se predstavljala kao starija sestra, a odgajali su ga baba i deda za koje je verovao da su mu roditelji. Nakon što je saznao istinu, bio je besan, a majci nikada nije oprostio prevaru.

Još kao mali, bio je čudan, a jedan događaj iz detinjstva mogao je da nasluti da sa njim nešto nije u redu. Naime, dok je imao 3 godine, poređao je oko svoje usnule tetke gomilu noževa i čekao da vidi njenu reakciju. Mnogi školski drugovi i profesori, Teda su kasnije opisivali kao otuđenog i pomalo strašnog dečaka.

Sve je moglo biti drugačije, samo da se nije izvukao

Prvo ubistvo Bandi je počinio kada je imao samo 18 godina, nakon što je doživeo orvi raskid sa devojkom koji nije mogao da prihvati. Baš u to vreme, prijavljen je nestanak 6 žena iz obližnjeg koledža, a policija nije mogla sa nađe nikakve tragove.

Još jedan od načina na koji je mamio žene jeste pretvaranje da je policajac ili da je povređen, dok bi mu nesrećne žene nudile pomoć. Otmice su se nastavile sve dok mu četiri žrtve nisu pobegle i dale njegov opis policiji.

Međutim, uprkos dokazima i naporima policije da ga privedu, Bandi nije uhvaćen i tako je uspeo da izbegne "ruku pravde".

Nakon što je izbegao zatvor, preselio se u Jutu gde je upisao pravni fakultet, a kada se privikao na tamošnji život, počeo je da ubija. Žrtve su mahom bile mlađe žene, koje je brutalno prebijao, davio silovao, a zatim ubijao, pa opet silovao.

Konačno osuđen

Bandi je uhapšen 1975. godine zbog kidnapovanja Kerol Daronk i osuđen je na 15 godina zatvora. Osuđen je samo zbog toga, jer detektivi nisu uspeli da ga povežu sa drugim ubistvima koja je do tada počinio.

Dve godine kasnije, Bandi uspeva da pobegne iz zatvora, iskakanjem kroz prozor. Osam dana kasnije policija ga je ponovo uhapsila, a onda je uspeo još jednom da pobegne.

Preživela napad
Preživela napadfoto: PrintScreen/ YouTube/ Inside Edition

Nastavio je da ubija, a onda je 1978. opet dospeo iza rešetaka.

Bandi se konačno ponovo našao pred zakonom, a nakon što je uhvaćen otvoreni su stari slučajevi, dok je suđenje za iste trajalo čak 9 godina. Serijski ubica je privukao pažnju mladih žena u sudnici. Nesigurne zbog čega su tako fascinirane njime svejedno su pratile svaku reč zgodnog mladića. Student prava, Ted Bandi, zastupao je sam sebe, ali ga to nije spaslo izricanja čak tri smrtne kazne.

Posle više od decenije energičnog poricanja, Ted Bandi je u poslednjim mesecima života priznao 30 ubistava, premda je ukupan broj žrtava ostao nepoznat. Tipično za njega, Bandi bi udario toljagom žrtvu, a zatim je davio do smrti. Takođe se teretio za silovanje i nekrofiliju.

Podsećamo, ogroman broj serijskih ubica je i dalje ispod radara FBI-a.

(Espreso/ Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.