SNIMAK HAPŠENJA NAPADAČA IZ KALIFORNIJE: Policajci ga oborili na pod, u automobilu pronađeno ORUŽJE! (VIDEO)
Hapšenje, Foto: Youtube/KPIX CBS SF Bay Area

HAPŠENJE

SNIMAK HAPŠENJA NAPADAČA IZ KALIFORNIJE: Policajci ga oborili na pod, u automobilu pronađeno ORUŽJE! (VIDEO)

On je nezvanično prvo pucao na jednoj farmi, a zatim i na lokaciji svoje kompanije u okolini ovog grada koji se nalazi oko 50 kilometara od San Franciska

Objavljeno:

Sedam osoba je ubijeno u dve odvojene, ali povezane pucnjave u okolini Half Moon Bay-a u Kaliforniji, javljaju američki mediji.

Nije bilo odmah jasno na koji način su dve pucnjave povezane, ali klupko se odmotalo kad je jedna osoba pozvala policiju.

Policajci koji su se odazvali na poziv na prvoj lokaciji su našli tela četiri osobe i još jednu ranjenu, a zatim su na drugom mestu u blizini našli još tri mrtve osobe, saopšteno je na konferenciji za medije.

Oba napada dogodila su se na farmama.

Mediji su objavili i ime napadača. On se zove Čunli Žao, i zaposlen je u transportnoj kompaniji u Half Moon Bay-u.

Napadač
foto: San Mateo County Sheriff's Office

On je nezvanično prvo pucao na jednoj farmi, a zatim i na lokaciji svoje kompanije u okolini ovog grada koji se nalazi oko 50 kilometara od San Franciska, piše CNN.

"Žaoa je policija locirala u njegovom vozilu na parkingu policijske stanice Half Moon Bay. On je priveden bez ikakvog incidenta, a oružje je pronađeno u njegovom vozilu. Veruje se da je delovao sam", saopšteno je iz kancelarije lokalnog šerifa.

Lokalni mediji objavili su i snimak hapšenja.

Na snimku se vidi kako dvojica muškaraca u civilu i jedan u uniformi, s oružjem u ruci, naređuju muškarcu da iziđe iz automobila. Osumnjičeni za pucnjavu je izašao, srušili su ga na zemlju i odmah su ga pretresli. Ubrzo je na mesto događaja stiglo još naoružanih policajaca u uniformi.

Ova pucnjava se desila samo nekoliko dana posle ubistva 11 ljudi u Kaliforniji, u plesnoj hali u Monterej Beju.

(Espreso/Telegraf.rs/CNN)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.