SKANDALOZNI PLES PRINCEZE DAJANE ZA KOJI ČARLS NIJE ZNAO: Trenutak koji je ušao u ISTORIJU ovekovečen FOTOGRAFIJAMA
Princeza Dajana, Foto: Printscreen/Youtube/Movies Vibes

ovo niste videli

SKANDALOZNI PLES PRINCEZE DAJANE ZA KOJI ČARLS NIJE ZNAO: Trenutak koji je ušao u ISTORIJU ovekovečen FOTOGRAFIJAMA

Taj tačan trenutak zabeležen je samo fotografijama, ali ne i filmom

Objavljeno: 12:58h

Princeza Dajana oduševila je publiku iznenađujućim nastupom u londonskoj Kraljevskoj operi još u decembru 1985. godine, nečim što je ušlo u istoriju.

Taj tačan trenutak zabeležen je samo fotografijama, ali ne i filmom.

Godišnja emisija, Prijatelji Kovent Gardena, ima tendenciju da predstavlja poseban nastup slavnih gostiju. U ovom slučaju, to je bila Dajana - bez znanja princa Čarlsa.

„Nemoj da ispustiš buduću englesku kraljicu“—to je sve o čemu je plesač Vejn Slip mogao da razmišlja tokom svog nadrealnog dueta sa princezom Dajanom u Kraljevskoj operi.

Prema Sleepu, koji je svoju stranu priče ispričao The Guardian-u 2017. godine, ples je bio Dajanina ideja.

Princeza od Velsa ga je kontaktirala 1985. i pitala ga da li bi mogao da joj pomogne da iznenadi pristalice Kraljevskog baleta – posebno njenog supruga, princa Čarlsa – tako što će sama izaći na scenu.

„Upoznali smo se u studiju za probe u zapadnom Londonu“, rekao je Sleep.

„Bila je u grejačima za noge i trikou. Moja prva pomisao je bila da je previsoka da bi plesala sa mnom, uzgledaće smešno: ja sam visok 5 stopa i 2 inča, a ona 5 stopa i 11 inča. Ali ubrzo sam shvatio da je bito bio dobar smisao za humor, i da bismo se mogli zabaviti sa našom razlikom u visini. Već se odlučila za muziku: 'Uptovn Girl' od Bilija Džoela."

Koreografija je navodno uključivala "džez, balet, čak i kick line", a izgledalo je da je Dajana volela svaki minut.

Celo iskušenje je trebalo da ostane u tajnosti - ali 1995. tabloidi su se dočepali fotografija koje je snimio fotograf Kraljevske opere.

Tih nekoliko crno-belih fotografija (koje možete da vidite u video snimku iznad) su sve što je ostalo od jednog od Dajaninih najomiljenijih vratolomija — osim, ​​naravno, nekoliko srećnika koji su tog dana bili u publici i mogu da se sete to za sebe.

(Espreso/hellomagazine/townandcountrymag)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.