ANESTEZIOLOG SE ZALJUBIO, UŠUNJAO U DOM DEVOJKE, PA POKUŠAO DA UBIJE NJENOG DEČKA: Doktor imao PAKLENI PLAN
Injekcija, Foto: EPA/SEBASTIEN NOGIER

DOKTOR IZ PAKLA

ANESTEZIOLOG SE ZALJUBIO, UŠUNJAO U DOM DEVOJKE, PA POKUŠAO DA UBIJE NJENOG DEČKA: Doktor imao PAKLENI PLAN

Ukrao joj je ključ od kuće i dva šprica iz bolnice u kojoj radi, kao i anestetike koji mogu da ubiju osobu u slučaju predoziranja i koji se inače daju samo tokom procedure

Objavljeno:

Izraelski anesteziolog je u nedelju osuđen na devet i po godina zatvora zbog pokušaja ubistva romantičnog partnera žene u koju je bio zaljubljen, tako što je muškarcu ubrizgao smrtonosnu dozu sedativa.

Okružni sud u Lodu, takođe, naložio je Asafu Karpelu da plati 35.000 dolara na ime odštete.

Njegov advokat Adi Karmeli je u izjavi rekao da je dvocifrena kazna koju su tužioci tražili "preuveličana i preterana". Karpel je prošlog oktobra osuđen za pokušaj ubistva u nagodbi sa tužiocima.

Žrtva je ranije rekla za Kanal 12 da i dalje pati od anksioznosti da će Karpel ponovo pokušati da naudi njemu i njegovoj devojci.

Prema ažuriranoj optužnici Centralnom okružnom sudu, Karpel (37) se sprijateljio sa ženom koju je upoznao tokom svog doktorskog rada.

U optužnici se navodi da je Karpel uhodio ženu, čekao je u blizini njenog automobila, kupovao poklone i slato mejlove i SMS poruke izražavajući svoju ljubav prema njoj i želju za romantičnom vezom.

telefon
foto: Profimedia

Karpel je na kraju odlučio da ubije njenog momka.

Ukrao joj je ključ od kuće i dva šprica iz bolnice u kojoj radi, kao i anestetike koji mogu da ubiju osobu u slučaju predoziranja i koji se inače daju samo tokom procedure.

Karpel je navodno proverio raspored smena žene kako bi znao kada nije kod kuće, te otišao u njen dom prerušen, noseći elektrošoker, upaljač, skalpel i špriceve sa anesteticima.

Injekcija
Injekcija foto: EPA/SEBASTIEN NOGIER

Nakon nekoliko sati čekanja napolju, usred noći je ušao u stan uz pomoć ključa, otišao u spavaću sobu i napao ženinog dečka.

Karpel je upotrebio elektrošoker i pokušao da mu ubrizga sedativ, ali se njegova žrtva probudila i oslobodila, nakon čega je Karpel pobegao sa lica mesta.

Karpel je lociran nedugo kasnije tokom vožnje. Pretresom njegovog automobila pronađeni su crni kombinezon, šešir i špricevi.

(Espsreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.