SAZNALI GROZNU ISTINU DOK SU ČEKALI BEBU! Kad čujete kome je rodila DETE neće vam biti DOBRO (VIDEO)
Marsela je otkrila šokantnu istinu, Foto: Printscreen/TikTok/Marcella Hill

PREPLAVILA INTERNET U TRENUTKU

SAZNALI GROZNU ISTINU DOK SU ČEKALI BEBU! Kad čujete kome je rodila DETE neće vam biti DOBRO (VIDEO)

Snimak ovog priznanja naišao je na brojne komentare, a mnogima nije bilo jasno kako nisu saznali ranije, naročito na venčanju

Objavljeno:

Filmska priča američke blogerke! Mnogima deluje nemoguće, a ona je do detalja objasnila šta se dogodilo. Marsela Hil je američka blogerka koja je veoma aktivna na društvenim mrežama, zbog čega je snimak ovakvog priznanja u rekordnom roku preplavio Internet. Ona je veliku popularnost stekla govoreći o temama o menopauzi, a sada je odlučila da podeli ono što niko nije znao.

"Dakle, nikad nikome nisam rekla da sam se slučajno udala za svog rođaka. Sada to radim javno", rekla je Marsela, otkrivajući kako su njen suprug i ona saznali da su rođaci dok je ona bila trudna. Sedela je jednog dana na kauču i pretraživala članove porodice. Gledala je ime dede, babe, prababe... "Muž je bio pored mene u potrazi za svojom porodicom i rekao mi je kako je smešno što nam se članovi porodice isto zovu", rekla je.

Kada je Marsela pogledala njegovo porodično stablo, shvatila je da je identično kao njeno. Oboje su zamolili bake i deke da potvrde istinu do koje su došli. Ne samo da su rođaci, nego su i zajedno odrastali i živeli dok su bili deca. Kako ova priča nikome nije bila jasna, Marsela je dodala da su suprug i ona rođaci trećeg kolena. "Kada ja idem na okupljanje svoje porodice, on takođe može da ide na svoje, u isto vreme", rekla je blogerka.

@beingmarcellahill Funny story... I accidentally married my cousin. We had no idea our Grandma and Grandpa were 1st cousins. Oops. #funnystory #marcellahill #wakeherup #marriage #marriedlife #awakening #momsoftiktok #grandmasoftiktok ♬ original sound - Marcella Hill

Snimak ovog priznanja naišao je na brojne komentare, a mnogima nije bilo jasno kako nisu saznali ranije, naročito na venčanju. Marsela je objasnila da su imali privatno venčanje u opštini, bez prisustva porodice. "Svi smo mi rođaci ako se vratite dovoljno daleko. Znači, na neki način, vaša je beba sama sebi rođak u četvrtom kolenu", "Treći rođaci su prilično daleko", "Koja luda slučajnost", glasili su neki od komentara.

(Espreso/MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.