PAR UŠTEDIO 1.320 EVRA ZA GODINU: Evo koju METODU su koristili, svi su oduševljeni (VIDEO)
Kasica, Foto: Printscreen/Tik Tok/fannycastellanosrdz

NEVEROVATNO

PAR UŠTEDIO 1.320 EVRA ZA GODINU: Evo koju METODU su koristili, svi su oduševljeni (VIDEO)

Meksički par sa ovim načinom štednje nastavlja i 2023. godine - a sudeći po komentarima ispod videa inspirisali su i ostale mlade parove

Objavljeno:

Par iz Meksika, Fani Kastelanos (26) i njen verenik Hesus (29), privukli su veliku pažnju svetske javnosti kada su na društvenim mrežama podelili svoju finansijsku tajnu.

Sve je počelo onda kada je par osetio posledice novčane krize uzrokovane pandemijom korona virusa prošle godine. Za jednu godinu uspeli u da uštede 1.320 evra, a kada su na TikToku otkrili kako, oduševili su sve. Oni su svaki put kad su imali intimne odnose ubacibali 6 evra u kasicu prasicu. Kako su imali intimne odnose čak 220 puta za 12 meseci uspeli su da sakupe pomenutu svotu.

- Bili smo iznenađeni, a punjenje tri kasice je bilo neverovatno - rekla je devojka i dodala da je štednja bila mnogo lakša kada su uživali u nežnim trenucima zajedno.

Par u početku nije imao plan šta da radi sa svojom ušteđevinom, rekavši da jednostavno čuvaju novac na stranu za neočekivane račune i hitne slučajeve. Međutim, nakon što su se verili prošlog septembra, sada planiraju da potroše novac za putovanje na medeni mesec.

Meksički par sa ovim načinom štednje nastavlja i 2023. godine - a sudeći po komentarima ispod videa inspirisali su i ostale mlade parove. LJudi su oduševljeno komentarisali i podržali njihovu ideju, a bilo je i onih koji su se našalili na račun svog ljubavnog života.

"Moja kasica bi u tom slučaju bila prazna" i "Nemate pojma koliko ste srećni", bili su samo neki od komentara.

(Espreso/ N portal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.