SVAKO JUTRO ČULI SU ČUDNU BUKU I REŠILI SU DA STAVE KAMERU U SOBU: Kada su pogledali SNIMAK sledili SU SE
Paranormalne aktivnosti zabeležene kamerom, Foto: Fot: Youtube/Mark Apsolon

jezivo

SVAKO JUTRO ČULI SU ČUDNU BUKU I REŠILI SU DA STAVE KAMERU U SOBU: Kada su pogledali SNIMAK sledili SU SE

Iako su bili skeptični, kontaktirali su stručnjake za paranormalne aktivnosti, koji su im preporučili da stave kameru u spavaću sobu

Objavljeno: 17:43h

Bizarna stvar desila se u kući jednog bračnog para. Naime, svakog jutra između četiri i pola 5 ujutro budila ih je neobična buka. Svaki put kada bi otišli da provere o čemu se radi, nikad ničega nije bilo. Bez obzira na to, bili su uvereni da se nešto čudno dešava jer su im stvari uvek bile ispomerane.

Kada su ispričali prijateljima za ova neobična iskustva, mnogi su im rekli da to znači samo jedno – da u kući ima duhova. Iako su bili skeptični, kontaktirali su stručnjake za paranormalne aktivnosti, koji su im preporučili da stave kameru u spavaću sobu, kako bi sutradan mogli da vide šta se to dešava u prostoriji koja bi trebalo da bude njihova oaza mira. To su i učinili – postavili su kameru i legli na spavanje, a sutradan ostali u šoku!

Naime, kada je sat otkucao kritično vreme, videli su da su se vrata ormara sama otvorila i ostala takva, lampa se srušila, a kabl iščupao iz struje, kao da ju je neko svom snagom izvukao!

Nakon toga, pored kreveta se vidi čudna silueta koja se izdiže, a potom i spušta pod krevet, za koju vlasnici kuće veruju da je u pitanju devojčica koja je nekada tu živela. Sada su ubeđeni da je njihova kuća posednuta duhovima i tragaju za najboljim rešenjem kako da se oslobode ovih noćnih mora.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.