IMATE LI IDEJU U ŠTA GLEDATE? Deluje kao prizor iz STOMATOLOŠKE ORDINACIJE, a istina će vas ZAPANJITI (VIDEO)
Neverovatan snimak neobičnog stvorenja, Foto: Printscreen/TikTok/ElleArcher777

INSTAGRAMUŠA?

IMATE LI IDEJU U ŠTA GLEDATE? Deluje kao prizor iz STOMATOLOŠKE ORDINACIJE, a istina će vas ZAPANJITI (VIDEO)

Video snimak ovog prizora je postao viralan na TikTok-u sa 6,5 miliona pregleda

Objavljeno:

Ako je ijedna riba zaslužila da je nazovu zubatac, a onda je to zasigurno ova. Prikaz ovog neobičnog morskog stvorenja upravo je postao viralan na TikTok-u sa 6,5 miliona pregleda, ali nigde nije rečeno gde je uhvaćena i u koju se tačno "podmorsku marku" zapravo svrstava.

Oni nešto upućeniji pretpostavili su da pripada kostorošcima, porodici riba koja zasad ima ukupno 42 poznate vrste i koja je rasprostranjena širom sveta.

Neke od njih nisu za tanjire (a ni za ljubljenje), a gotovo svaki put kada neka od njih postane viralna poput ove, ljudi se uglavnom zezaju i ističu kako riba ima potencijala da bude "instagramuša".

Trebaju li te ribe usluge stomatologa, ne znamo, ali da ne ostane samo na usnama i zubima, ubacili smo još jedan video snimak koja će vam potvrditi da postoje i ribe "brbljavice".

@stonelyons All these fish were eaten, and nothing goes to waste. We fish for meat, not catch and release for these fish. Tiktok these fish were not harmed in the making of this video, this is perfectly safe for the fish. #fish #fishing #fishtok #offshore #snapper #grouper #boat #sportfish #animals #wildlife #nature #cool #tuna ♬ som original - LevyEditz

Da, morske dubine skrivaju hiljade čuda...

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.