NOVINARKI POZLILO U PROGRAMU UŽIVO, GLEDAOCI SE ISPREPADALI: Nakon toga joj masovno postavljaju 1 PITANJE (VIDEO)
Novinarki pozlilo u programu uživo, Foto: Printscreen/Twitter/@WSOnlineNews

DRAMA U EMISIJI

NOVINARKI POZLILO U PROGRAMU UŽIVO, GLEDAOCI SE ISPREPADALI: Nakon toga joj masovno postavljaju 1 PITANJE (VIDEO)

Njeno uključenje je tada naglo prekinuto i režiser je prebacio na kameru u studiju gde je voditeljka rekla da će se kasnije vratiti na njen izveštaj

Objavljeno:

Gledaoci kanadske državne televizije CTV isprepadali su se kada je novinarki pozlilo u programu uživo.

Džesika Rob se uključila sa terena, ali je usred izveštaja počela da zapliće jezikom, zamuckuje i deluje sve nesigurnije. U jednom trenutku nije mogla da završi rečenicu i počela je da se izvinjava koleginici u studiju Isi Nehreman.

– Izvini, Nahreman, trenutno se ne osećam dobro i uskoro ću… – kazala je ona pre nego što se nagnula unapred kao da će pasti.

Njeno uključenje je tada naglo prekinuto i režiser je prebacio na kameru u studiju gde je voditeljka rekla da će se kasnije vratiti na Desikin izveštaj.

– Uverićemo se da je Džesika dobro i obavestićemo vas malo kasnije – rekla je njena koleginica.

Televizija je objavila novosti o njenom stanju kasnije te večeri 9. januara.

– Hvala svima koji su se raspitivali za našu novinarku kojoj je pozlilo tokom vesti od 18 časova. Džesika Rob se oseća bolje i sada se odmara – navodi se u saopštenju.

Iako uzrok nemile scene nije objavljen zbog prava na privatnost mnogi su na društvenim mrežama pitali Džesiku da li se vakcinisala protiv kovida, dovodeći to u vezu sa nemilim događajem.

Novinarka je kasnije izdala saopštenje na Tviter stranici CTV-a, zahvalivši se gledaocima na lepim željama. Takođe je opovrgla glasine o vakcini.

– Stigla mi je ogromna količina uznemiravanja i mržnje vezane za lažne teorije o razlozima incidenta. Iako neću javno deliti privatne medicinske informacije, mogu reći da nema razloga za zabrinutost i da moje razumevanje sopstvenog zdravstvenog iskustva pruža razumno objašnjenje za ono što se dogodilo. Mogu, međutim, da potvrdim da situacija ni na koji način nije bila povezana sa vakcinom protiv kovida-19 – kazala je ona.

Podsetimo, nedavno smo pisali o ruskoj reporterki koja je takođe imala mali incident u programu uživo.

(Espreso/Objektiv/the Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.