PAS UPOZORIO TRUDNICU DA NEŠTO NIJE U REDU, DOKTOR POTVRDIO SUMNJE: Njuškao joj STOMAK, bio je vidno NERVOZAN
Brižan pas, Foto: PrintScreen/ TikTok/ @mamabwelsh

divni ljubimci

PAS UPOZORIO TRUDNICU DA NEŠTO NIJE U REDU, DOKTOR POTVRDIO SUMNJE: Njuškao joj STOMAK, bio je vidno NERVOZAN

Na TikToku vlasnica je objavila snimak svog psa Čarlija koji pokušava da je upozori

Objavljeno:

Zlatni retriver postao je hit na društvenim mrežama kada je pokušao da upozori trudnu vlasnicu da nešto nije u redu, što je ona zabeležila kamerom. Privrženost i briga psa za ženu raznežila je TikTok zajednicu.

Snimak psa koji na sebi svojstven način upozorava Britani Velš (Brittany Welsh) da postoji problem sa njenom trudnoćom ima preko milion pregleda na TikToku.

Neverovatna opservacija i emotivna inteligencija psa po imenu Čarli ukazuje na mnogo veću svesnost pasa nego što mi verujemo da oni poseduju, navodi se u tekstu portala Yahoo Life.

"Bila sam u osmom mesecu trudnoće i Čarli je pokušao da mi kaže da nešto nije u redu a ja nisam shvatila šta se dešava", prve su reči koje Velš upućuje pratiocima u videu.

Na snimku se vidi da Čarli liže mamino lice, njuška njen stomak i podvlači se pod njenu ruku.

Potom, Čarli je seo pored vlasnice vidno nervozan, širom otvorenih očiju pokazujući beonjače što je kod pasa indikator da su pod stresom.

Posle konstantnog njuškanja Britninog stomaka, Čarli stavlja šapu na njeno stopalo sve dok ne nađe načina da se podvuče ispod njene noge, blago je podižući. Svaki put kada Britni pomeri nogu Čarli ponovi postupak.

Podstaknuta Čarlijevim ponašanjem, Britani je zakazala pregled kod ginekologa. Doktor je potvrdio Čarlijeve sumnje - Britani je krenula u prerani porođaj.

Psi su divna bića

Skoro hiljadu TikTok-era oduševljeno je komentarisalo Čarlijevo upozorenje i podelili su sa zajednicom priče o opservacijama svojih pasa.

"Moj pas je znao da oba puta da se porađam i ukazao mi je na to. Psi su sjajni!" pisalo je u jednom od komentara.

"Čuvala sam pse i odjednom su svi bili upućeni na moj stomak jer sam u tom momentu bila trudna. Oni su znali nešto što ja nisam", napisala je korisnica TikToka.

Torba za porodilište, Porođaj, Trudnica
foto: Przemyslaw Klos / Alamy / Alamy / Profimedia

Iako ne razumemo zašto psi znaju stvari koje znaju, a mi ih očigledno nismo uvek svesni, jedno je sigurno - naši četvoronožni prijatelji nas vole i paze jednako kao i mi njih.

Zato je divno napomenuti da humani ljudi pomažu životinjama, bilo usvajanjem, bilo spašavanjem.

(Espreso/ Yahoo Life)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.