HAOS NA IZBORU ZA MIS: Izašla u haljini koja je malo toga ostavila MAŠTI, gledaocima VILICE PALE NA POD (VIDEO)
Mis Vijetnama, Foto: Printscreen/Instagram/phuonganhph

obrukala se

HAOS NA IZBORU ZA MIS: Izašla u haljini koja je malo toga ostavila MAŠTI, gledaocima VILICE PALE NA POD (VIDEO)

Manekenka Fam Ngok Fuong Anh (24) obukla je svečanu dugu žutu haljinu, ali je materijal vrlo malo toga ostavio mašti gledalaca

Objavljeno: 15:13h

Organizatori izbora za mis Vijetnama morali su da se izvine nakon što je bivša takmičarka izašla na binu u žutoj haljini koja je pod reflektorima bila skroz prozirna.

Manekenka Fam Ngok Fuong Anh (24) obukla je svečanu dugu žutu haljinu, ali je materijal vrlo malo toga ostavio mašti gledalaca. Ona je trebalo da uruči priznanje prvoj pratilji, Trin Tui Lin, ali je sva pažnja bila usmerena ka njoj.

Fotografije i snimci sa takmičenja su na društvenim mrežama izazvala pometnju, a na njima se jasno vide noge i donji veš manekenke pod jakim svetlom. Mnogi gledaoci su smatrali da njena haljina nije bila prikladna za televiziju.

– Ova odeća nije prikladna čak ni za takmičenje u lepoti. Ne izgleda dobro na televiziji. Trebalo bi da bude opreznija sledeći put – bio je jedan od komentara na Tviteru.

Iako je dosta korisnika stalo u odbranu njene odeće, organizatori su se ipak izvinili zbog propusta putem saopštenja.

– Veoma je žalosno što se incident dogodio sa odećom Fam Ngok Fuong Anh. Haljina, kada se pogleda iz određenih uglova, stvorila je neprikladnu sliku na bini. Organizatori Mis Vijetnama 2022. izvinjavaju se publici i fanovima zbog toga što nisu predvideli i nisu bili u mogućnosti da spreče incident – navodi se u saopštenju.

Fam, koja je prethodno bila drugoplasirana 2020. godine, a povodom neprijatne situacije rekla je da se osećala „postiđeno” zbog svoje odeće, dodajući da je naučila lekciju.

U međuvremenu, organizatori su rekli da se odeća koju takmičarke nose na bini uvek pažljivo razmatra pre izlaska pred kamere. Međutim, ovom prilikom nisu upaljena sva svetla tokom probe.

Pored lepotica koje možemo videti, izbori za mis nas često obogate i posve interesantnim situacijama.

(Espreso/ Objektiv/ Times now news)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.