UPAO U KAFIĆ SA PLASTIČNIM PIŠTOLJEM, ALI JE GOST IMAO PRAVI: Ispalio 9 hitaca u njega, sve je SNIMLJENO (VIDEO)
Pljačka u Teksasu, Foto: PrintScreen/ YouTube/ KHOU 11 News Houston

ŠOKANTNO

UPAO U KAFIĆ SA PLASTIČNIM PIŠTOLJEM, ALI JE GOST IMAO PRAVI: Ispalio 9 hitaca u njega, sve je SNIMLJENO (VIDEO)

Naoružani muškarac upao je u jedan restoran u Houstonu, maskiran skijaškom maskom i crnim rukavicama, te od gostiju tražio novac i novčanike

Objavljeno:

Naoružani muškarac upao je u jedan restoran u Hjuston, maskiran skijaškom maskom i crnim rukavicama, te od gostiju tražio novac i novčanike, javlja KHOU 11 News Houston. U trenutku kad je pljačkaš napuštao restoran jedan od gostiju je takođe posegnuo za pištoljem te u njega ispalio najmanje devet hitaca.

Ceo događaj zabeležila je nadzorna kamera u restoranu, a šok je usledio kada se ispostavilo da je pištolj s kojim je pljačkaš pretio gostima zapravo bio od plastike.

- Svi su napustili restoran osim vlasnika i zaposlenog. Bilo bi sjajno da su se vratili na mesto događaja i razgovarali s nama ili nazvali odeljenje za ubistva. Moraju da nam daju svoje izjave, posebno osoba koja je pucala i otišla - poručili su iz policije.

Teksaški zakoni dopuštaju upotrebu oružja u samoobrani, odnosno u trenutku životne opasnosti, no istraga će utvrditi je li u ovom slučaju došlo do upotrebe nepotrebne sile.

Teksaški zakon donešen je u septembru 2021. godine.

(Espreso/ 24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.