MAJKA PRIMETILA DA JE DEČAK (3) NESTAO DOK JE SREĐIVALA KUĆU: Kada su ga našli na ovom mestu NIJE MU BILO SPASA!
Ambulantna kola, ilustracija, Foto: Profimedia

jeziv slučaj

MAJKA PRIMETILA DA JE DEČAK (3) NESTAO DOK JE SREĐIVALA KUĆU: Kada su ga našli na ovom mestu NIJE MU BILO SPASA!

"Dok je spremala novu kuću, shvatila je da je njen trogodišnji sin nestao"

Objavljeno:

Dečak Isak Pauel (3) je nestao u Australiji dok je njegova majka sređivala novu kuću u koju su se nedavno uselili.

Majka dečaka Ajzaka Pauela (3) je primetila da je nestao dok je ona sređivala novu kuću u koju su se nedavno preselili, prenosi Dejli Mejl. Ona je panično počela da pretražuje komšiluk, dok su joj u pomoć pritekle i komšije kada su ga 15 minuta kasnije pronašla deca u komšijskom bazenu. Ajzak se udavio.

Njegova majka Zahra je pokušala da ga spase reanimacijom, dok nije stigla hitna pomoć koja ga je odvezla u dečju bolnicu u Pertu, gde je stavljen na aparat za održavanje života pet dana, ali nije mogao da se oporavi.

Hitna pomoć
Hitna pomoćfoto: Printscreen/TVPink

Tetka Umu Bakri je rekla da se njena sestra preselila u predgrađe da bi bila bliže školi koja nudi program učenja za najstarijeg sina. Bila je mnogo uzbuđena pošto joj je bio rođendan, ona je pokušavala da sve organizuje za porodično okupljanje u novoj kući“, napisala je gospođa Bakri na Fejsbuku.

"Dok je spremala novu kuću, shvatila je da je njen trogodišnji sin nestao. Pretragom kuće i dvorišta nije mogla da ga nađe... Sve što je mogla da pomisli je da je možda uspeo da otvori sporedna vrata garaže i pobegne na ulicu", dodala je ona.

Bakri je objasnila da njenoj sestri nije palo na pamet da je Isak nekako uspeo da uđe u komšijsko dvorište i da je umesto toga pretraživala prednji deo imanja. "Isakovo telo su pronašla deca iz komšiluka u svom bazenu“, rekla je ona.

Bakri je pozvala sve Australijance da provere da li su njihovi bazeni pravilno ograđeni.

"Policijska istraga je otkrila da nedostaju dve ograde Kolorbond, koje se mogu videti iz komšijske kuće. Ovakva tragedija se mogla sprečiti i malo dete bi trebalo da bude bezbedno", naglasila je ona.

(Espreso / MONDO / Dejli Mejl)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.