MLADIĆ VOZAČU PRISLONIO PIŠTOLJ NA SLEPOOČNICU: Sve se u momentu preokrenulo (VIDEO)
Oružani napad, Foto: printscreen Twitter/@BradJKD

DRAMA

MLADIĆ VOZAČU PRISLONIO PIŠTOLJ NA SLEPOOČNICU: Sve se u momentu preokrenulo (VIDEO)

Vetaranu razbojnik uperio PIŠTOLJ u glavu, ali OVO nije očekivao: Sve se u momentu preokrenulo (VIDEO)

Objavljeno:

Vozač Ubera iz SAD proslavio se na internetu herojskim suprotstavljanjem razbojnicima koji su mu uperili pištolj u glavu. Stravičan okršaj uhvatila je kamera 18. oktobra preošle godine u njegovim kolima, a kasnije je snimak objavila policija u Hjustonu.

Na početku se vidi kako dva putnika kako mirno sede pozadi dok je vozač krenuo ka svom odredištu, koje je navodno bilo udaljeno nešto više od kilometra. Ali odjednom, muškarac sa sivom kapuljačom prilazi vozaču, dok mu njegov saučesnik stavlja pištolj na slepoočnicu i traži od njega da izađe iz vozila.

U jednom trenutku se čulo kako jedan od muškaraca viče “Ubiću te!”.

Međutim, kriminalci nisu znali da je vozač, identifikovan samo kao Dorvan, veteran i rezervista. On nije paničio, već se odlučio da sumanuto hrabrim potezom iznenadi lopove.

Nakon što je jedan od njih napustio vozilo, čvrsto je stegao pojas, a zatim naglo dao gas, oborivši razbojnika sa pištoljem na sedište, posle čega je uspeo da ga izbaci iz kola.

– Prislonili su mi pištolj na glavu, otpozadi, i vikali „Izlazi iz auta“. Srećom, nisu me upucali. Pritisnuo sam papučicu gasa i krenuo. Momak na zadnjem sedištu mi je i dalje držao pištolj uz glavu. Bio sam šokiran, znate. Bio sam zahvalan Bogu da me nije upucao – rekao je kasnije za lokalnu televiziju KPRC 2.

Policija je objavila fotografije razbojnika, ali su oni i dalje u bekstvu.

(Espreso/Objektiv/Times now news)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.