DRAGA KOMŠINICE, MORAM DA VAM SKRENEM PAŽNJU... A onda je USLEDIO ODGOVOR kojem se CEO SVET SMEJAO
Stopala, Foto: Profimedia

URNEBESNO

DRAGA KOMŠINICE, MORAM DA VAM SKRENEM PAŽNJU... A onda je USLEDIO ODGOVOR kojem se CEO SVET SMEJAO

- Ovo je pomalo neprijatno... - počela je komšinica pismo

Objavljeno:

Često se desi pa leto izmami višak strasti kod parova, i razmena nežnosti u spavaćoj sobi bude glasnija nego što je to pristojno. Mnogi zaborave i da zatvore prozore pa postoji velika verovatnoća da će ih neko od komšija čuti. Ovo se desilo ženi po imenu Ali Kašet iz Sunshine Coasta u australijskoj državi Kvinslend kojoj je komšinica ostavila poruku nakon što je čula neugodne zvuke iz njene spavaće sobe.

- Ovo je pomalo neugodno, ali mislili smo da bi bilo mudro skrenuti vam pažnju. Prošli vikend dok smo vodili moju unuku do plaže morali smo proći pored vašeg imanja u nezgodnom trenutku. Bilo je jako teško objasniti unuci zvuke koji su dolazili iz vaše spavaće sobe koja se nalazi na strani kuće kraj puta. Ne želimo zadirati u vašu privatnost, ali mislim da bi bilo najbolje kada bi ubuduće zatvarali prozore da se to ne bi ponovilo - poruka je koju je od starije gospođe dobila Ali.

Seks
foto: Hugo Felix / Panthermedia / Profimedia

Ona je preko Facebooka odgovorila svojoj komšinici. Poručila joj je da taj dan ona i suprug nisu bili kod kuće, piše Sunshine Coast Daily.

- Hvala zajednici Sunshinea Coasta i našoj marljivoj anonimnoj komšinici koja nam je ukazala na ovaj nesrećni događaj. Vlasnici kuće krivo su optuženi za vrlo glasnu ''izvedbu'' tokom dana. Nažalost, oni su bili u inostranstvu u to vreme. Spremačica je priznala da je ona kriva za popodnevno zadovoljstvo. Vlasnici kuće žele izraziti iskreno žaljenje zbog lažne optužbe, s obzirom na to da su u braku isuviše dugo da bi imali takve aktivnosti s tolikim uživanjem pre zalaska sunca - poručila je Ali komšijama.

(Espreso/Sunshine Coast Daily)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.