UMRLA JER NIJE MOGLA DA IZAĐE IZ KOLA: Porodici poslala JEZIV SNIMAK, ovako je provela poslednje TRENUTKE (VIDEO)
Automobil zaglavljen u snegu, Foto: RINA

HOROR U BAFALU

UMRLA JER NIJE MOGLA DA IZAĐE IZ KOLA: Porodici poslala JEZIV SNIMAK, ovako je provela poslednje TRENUTKE (VIDEO)

Tejlor je umrla jer nije mogla da izađe iz automobila zbog ogromne količine snega koji je pao u gradu Bafalo u državi Njujork

Objavljeno:

Endel Tejlor, 22-godišnja Amerikanka, jedna je od osoba koje su poginule od posledica snažne snežne oluje koja je pogodila Sjedinjene Američke Države nekoliko dana pre Božića.

Tejlor je umrla jer nije mogla da izađe iz automobila zbog ogromne količine snega koji je pao u gradu Bafalo u državi Njujork.

Njeno smrznuto telo pronađeno je prošlog vikenda, a britanski "Telegraf" prenosi da je poslala video svojoj porodici pre smrti.

Tejlor je bila zarobljena u svom vozilu 18 sati, a napolju je bilo oko 130 centimetara snega. Amerikanka je svojoj porodici preko poruka rekla da je uplašena i poslala im je dva video snimka na kojima se vidi intenzitet oluje u kojoj se nalazi. Pokazala im je snegom prekriveno šoferšajbnu svog vozila.

Nije poznato da li je Tejlor umrla od hipotermije ili trovanja ugljen-monoksidom. Naime, sneg je zakrčio izduvnu cev na njenom automobilu, a ona ga je ostavila uključenog kako bi pokušala da se zagreje.

Tejlorova porodica, koja živi u Šarlotu u Severnoj Кarolini, rekla je medijima da ne znaju koliko je bila jaka oluja koja je pogodila Njujork i istočne Sjedinjene Američke Države.

- Nisam siguran da je neko od nas znao koliko je situacija ozbiljna. Nismo videli vesti, nismo znali šta se dešava u Bafalu. Imam osećaj da su svi koji su pokušali da joj pomognu zaglibili. "Vatrogasci, policija... svi su zaglavljeni", rekla je Šonekva Braun, Tejlorina sestra.

1 / 8 Foto: Stephen Chung / Alamy / Alamy / Profimedia

Službe hitne pomoći u Bafalu pronašle su mrtve u automobilima, njihovim kućama i ogromnim snežnim nanosima. Neki su poginuli dok su čistili sneg, a drugi zato što službe nisu uspele da ih na vreme izvuku iz nevolje, prenosi "Jutarnji list".

Amerikancima je rečeno da se pripreme za još snega, ali i za više žrtava. "Telegraf" navodi da je usled tzv. ciklona bombe do sada je poginulo 60 ljudi.

(Espreso/Blic/Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.