SREĆA SE PRETVORILA U KOŠMAR: Našla POKLON OD DEČKA, a kad je videla šta je MOMENTALNO JE POČELA DA POVRAĆA (VIDEO)
Kutijica za nakit koju je pronašla, Foto: Printscreen/TikTok/novarosee

PRESEO JOJ BOŽIĆ

SREĆA SE PRETVORILA U KOŠMAR: Našla POKLON OD DEČKA, a kad je videla šta je MOMENTALNO JE POČELA DA POVRAĆA (VIDEO)

Naime ona je objavila video u kome pokazuje, kako je u jednoj fioci u stanu, pronašla malu ružičastu kutijicu za nakit i oduševila se kada je shvatila da je u njoj dijamantska ogrlica

Objavljeno: 12:01h

Svaka devojka raduje se poklonu od svoje jače polovine, posebno kada su u pitanju posebni datumi ili praznici. Ovoga puta jednoj mladoj dami, koja je video podelila na Tik Toku, Božić je bukvalno preseo, kada je pronašla poklon svog dečka.

Naime ona je objavila video u kome pokazuje, kako je u jednoj fioci u stanu, pronašla malu ružičastu kutijicu za nakit i oduševila se kada je shvatila da je u njoj dijamantska ogrlica.

Ipak, radost je kratko trajala, kada je shvatila da je ime na privesku koje je na ogrlici nije njeno. Odmah joj se slošilo i počela je da povraća, što je trajalo čitavu noć.

– Matematika ne štima- s hashtagom #cheaters – napisala je u opisu snimka.

Nizali su se komentari, u kojima su joj pratioci ispod videa pisali da je možda ogrlica namenjena nekome ko mu je blizak, sestri ili nekoj važnoj osobi iz porodice, dok je jedna korisnica savetovala da stavi ogrlicu i nosi je ispred njega, kako bi videla reakciju.

(Espreso/Novosti Magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.