DEVOJKA REKLA DEČKU DA JOJ NIJE DOBRO, KAD ONO... Uhvaćena u BESRAMNOJ LAŽI, snimljena kako uživa sa DRUGIM (VIDEO)
Devojka uhvaćena na delu, Foto: Printscreen/TikTok/CAMIRANGEL19

NEVERICA

DEVOJKA REKLA DEČKU DA JOJ NIJE DOBRO, KAD ONO... Uhvaćena u BESRAMNOJ LAŽI, snimljena kako uživa sa DRUGIM (VIDEO)

Ukoliko niste verni, a otišli ste na javno mesto sa svojim ljubavnikom ili ljubavnicom, ne budite tako sigurni zbog činjenice da tamo ne poznajete nikoga

Objavljeno: 10:57h

Internetom je pre par meseci kružio video snimak na kom se vidi kako devojka besramno laže dečka i tada je 22 miliona korisnika želelo da dođe do njega!

Izgleda da je sve više aktuelan trend razotrkivanja preljuba na TikTok-u. Ukoliko niste verni, a otišli ste na javno mesto sa svojim ljubavnikom ili ljubavnicom, ne budite tako sigurni zbog činjenice da tamo ne poznajete nikoga. Možda upravo iza vas vreba kamera koja vas snima, a vaša istina će "preko noći" postati viralna na društvenim mrežama. Sve to zbog mobilnog telefona!

Tada neće biti šanse da zaobiđe i onog koga varate. Tako je nedavno snimak na kom devojka razotkriva jednog muškarca preplavio internet, a ovoga puta, u njegovoj ulozi našla se žena. Za sve je zaslužna devojka Kamila Rejndžel, koja je snimila devojku i njen mobilni telefon. Postavila je snimak na društvene mreže, a u njemu se jasno vidi kako anonimna devojka laže svog dečka!

Dečko ju je, putem poruka, upitao gde je i zašto mu se ne javlja, a ona mu je napisala da je legla jer se nije osećala dobro. "Ljubavi moja, zaspala sam jer mi je bilo loše. Izvini, pao mi je pritisak izgleda", napisala je devojka koja je u tom trenutku uživala sa drugim muškarcem na koncertu Luisa Konrikeza.

Ovaj snimak je ubrzo postao viralan - pogledalo ga je oko 22 miliona ljudi i sada mnogobrojni korisnici žele da dospe do dečka pomenute devojke. Inače, Kamila je otkrila da ima još jedan snimak na kom se jasno vidi muškarac sa kojim je dotična devojka na koncertu, ali da ga još uvek neće objaviti.

"Upravo zbog ovakvih stvari sam izgubio veru u ljubav", "Svi lažu", "I posle muškarci najgori", "Nadam se da će shvatiti sa kim je", "Devojke ne radite ovo, ja imam braću i ne bih volela da ih ovako lažu devojke", "Da ju je pozvao na video poziv, odmah bi rekla da je bolesno ljubomoran", glasili su komentari.

Pogledajte snimak:

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.