RULJA LINČUJE DO SMRTI SENADA USRED BELA DANA: Nemački mediji objavili snimak, čoveka ubadaju čak 17 puta! (VIDEO)
Keln, Foto: screenshot bild.de

horor

RULJA LINČUJE DO SMRTI SENADA USRED BELA DANA: Nemački mediji objavili snimak, čoveka ubadaju čak 17 puta! (VIDEO)

S.H. (37) preminuo je nakon linća na ulici Kelna. Njega je tridesetak osoba krvnički tuklo i udaralo, a čak 17 puta je uboden nožem

Objavljeno:

Devet meseci posle jezivog ubistva u Kelnu, nemački mediji objavili su zastrašujući snimak linča u kom je S. H. (37) tučen do smrti! Pominje se da je ubijeni bio srpski državljanin, a da su osumnjičeni za ubistvo državljani BiH.

S.H. (37) preminuo je nakon linća na ulici Kelna. Njega je tridesetak osoba krvnički tuklo i udaralo, a čak 17 puta je uboden nožem.

Brutalan zločin dogodio se 10 marta ove godine, a motiv je "sukob dve porodice izazvan uvredljivim snimkom", prenosi nemaćki Fokus.de.

Nemačka
foto: screenshot bild.de

Dodaje se da je zbog uvreda na snimku jedan klan odlučio da se osveti.

Ubijeni muškarac je bio otac dvoje maloletne dece.

- Na snimku se vidi kako žrtva parkira automobilč "smart". Odjednom mu prilazi čovek i razgovara sa njim. U međuvremenu sa suvozačeve strane drugi muškarac mu vadi ključeve iz automobila. U trenutku prilazi oko 30 muškaraca sa svih strana i kreće linč - navodi Unser mitteleuropa.

Nesrećnog muškarca su izvukli iz vozila i brutalno ga udarali.

- Tom prilikom je uboden 17 puta nožem. Teško povređen samo se srušio na ulici, prevezen je u bolnicu ali je nakon nekoliko dana preminuo - pišu lokalni mediji.

Odmah nakon linča, počinioci su pobegli peške, ali su potom ušli u nekoliko automobila. Na osnovu video materijala, policija je nekoliko nedelja kasnije tragala za ukupno 18 osumnjičenih. Ali nisu uspeli nikoga da nađu - izvestio je "Кolner Stadt-Anzeiger ".

Kasnije je policija uspela da uhapsi trojicu osumnjičenih učesnika, a od kraja novembra u toku je proces protiv državljanina Bosne i Hercegovine H.H.(31)

Podsećajući na zločin pomenuti mediji navodi da se napad dogodio usred belog dana na putu Кeln-Hohenbergu.

Uvreda porodice koja se osvetila brutalnim ubistvom emitovana je uživo pre linča.

Ubijeni Senad H. je navodno pretio i vređao širu porodicu u Кelnu putem live strima.

(Espreso / Bild)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.