JEDNA BAKA JE POD RAFALNOM PALJBOM ZBOG OKRUTNOG POTEZA: Rođenim unucima radi GROZNU STVAR
Karolin, Foto: Printscreen/FACEBOOK/CAROLINE DUDDRIDGE

NA UDARU KOMENTATORA

JEDNA BAKA JE POD RAFALNOM PALJBOM ZBOG OKRUTNOG POTEZA: Rođenim unucima radi GROZNU STVAR

Ima prijatelje koji je podržavaju jer na ovaj način ima dodatne prihode

Objavljeno:

Karolin Dadridž je 63-godišnja baka iz Velike Britanije koja je pre šest godina uvela posebnu tradiciju uoči Božića. Iako je na udaru negativnih komentara zbog toga, članovi porodice poštuju ono što zahteva, čak i oni najmlađi - unuci. Karolin svojoj porodici naplaćuje božićnu večeru, a ideju je uvela 2015. godine kada je njen suprug preminuo.

Odrasli večeru plaćaju oko 20 evra, deca koja imaju od 3 do 12 godina 10 evra, a najmlađi unuci za obrok daju 5. Karolin je svesna da su joj mnogi dali nadimak "Pohlepa", ali ona tvrdi da ne juri za novcem. Kako je objasnila, ima prijatelje koji je podržavaju jer na ovaj način ima dodatne prihode.

"Postoji dosta onih koji misle da tako, ali moji prijatelji misle da je to prilično dobra ideja. Najbliži rođaci su se već navikli na to. Neki ljudi mogu da pomisle da je grubo uvesti 'porez na obroke za decu', ali to je važna životna lekcija. Stariji unuci vole da pokušaju da zarade deo svog novca nazad, pa mi nude pomoć i ja se tome divim", rekla je baka i dodala:

"Večera obično uključuje, između ostalog, i vino, bezalkoholna pića, božićni puding, božićne krekere, orahe i sir, kao i tradicionalne dekoracije stola. Sva deca i unuci, takođe, dobiju zadatke oko posluživanja jela", rekla je Karolin i istakla da to nije pohlepa za novcem, nego pravedno raspoređivanje troškova između svih za tim stolom.

Šta vi mislite, da li je ovo opravdano ili okrutno?

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.