GRDOSIJA IZ VEDRA NEBA PREPALA KUPAĆE: Voda je silovito ŠIKNULA, ne pamte OVAKAV PRIZOR (VIDEO)
Avion sleteo u more, Foto: Printscreen/Twitter/@KamiMoffitt

NEVEROVATNO

GRDOSIJA IZ VEDRA NEBA PREPALA KUPAĆE: Voda je silovito ŠIKNULA, ne pamte OVAKAV PRIZOR (VIDEO)

Avion sa snimaka je TBM Avenger, američki torpedo bombarder koji je prvobitno razvijen za mornaricu i marince

Objavljeno:

Kristen Otersen iz SAD se fotografisala sa svojim dečkom i majkom na Koko Biču na Floridi kada je avion iz Drugog svetskog rata sleteo odmah iza nje. Incident datira od 17. aprila 2021. godine, ali je u zadnje vreme ponovo postao popularan.

Avion sa snimaka je TBM Avenger, američki torpedo bombarder koji je prvobitno razvijen za mornaricu i marince. Šokirao je kupače kada je proleteo pored plaže i sleteo u vodu tokom aeromitinga kada mu je otkazao motor. Prinudno sletanje snimila je Kristenina majka, Amber.

– Moja ćerka Kristen je htela da fotografiše plažu. Bili smo tamo 10 minuta, a moja 14-godišnja Mija bila je u vodi i pokazala na avion koji je sletao veoma nisko. Počela sam da snimam dok se avion spuštao sve niže. Svuda je bilo ljudi – kazala je ona.

– Pretpostavila sam da će izvesti trika i niko se nije pomerao. Sledećeg momenta, on upada u vodu, ali na sreću nije nikoga udario. Uspeo je da zaobiđe sve, pošto se posetioci plaže nisu pomerali – dodala je.

Amber je rekla da je nesreća izgledala fatalno, ali da je pilot bio dobro. Dok su posetioci plivali do mora da provere kako je, on se pojavio iz kokpita.

– Pilot je bio dobro, ali je avion ostao u vodi sve dok nekoliko dana kasnije nije izvučen dizalicom – rekla je Amber.

Incident je snimljen i iz drugog ugla, a tu se vidi kako stari avion prska po vodi dok ga kupači zaprepašteno posmatraju.

Nakon incidenta organizatori aeromitinga su saopštili da je TBM Avenger imao “mehanički kvar” tokom nastupa.

(Espreso/Times now news)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.