UBIO DEVOJKU I TROJE DECE: Silovao joj ćerku dok je umirala, a onda seo u taksi i OTIŠAO DA URADI OVO!
ilustracija, Foto: EPA/ERSOU

STRAŠNO

UBIO DEVOJKU I TROJE DECE: Silovao joj ćerku dok je umirala, a onda seo u taksi i OTIŠAO DA URADI OVO!

Dejmijen Bendol (32) je 18. septembra prošle godine u porodičnoj kući u Derbiširu ubio svoju devojku i troje dece

Objavljeno:

Tokom suđenja Dejmijenu Bendolu, koji je optužen za ubistvo svoje devojke i troje dece, objavljena je fotografija dve ubijene devojčice snimljena samo nekoliko sati pre masakra. Na slici se vide Lejsi Benet (11) i njena prijateljica Koni Gent (11) kako u sklopu dobrotvorne akcije prodaju slatkiše u Kilamaršu.

Nekoliko sati kasnije obe je ubio nadrogirani Dejmijen, koji je tokom incidenta život oduzeo i Lejsinoj majci Teri Haris (35) kao i bratu Džonu Paulu Benetu (13).

Nakon ubistva prodao dečakov X-box

Dejmijen Bendol (32) je 18. septembra prošle godine u porodičnoj kući u Derbiširu ubio svoju devojku i troje dece. Nakon ubistva uzeo je Džonov X-box i pozvao taksi, pa se odvezao u Šefild gde je konzolu zamenio za drogu. Kada ga je taksista upitao kako je proveo noć, Bendol je kazao kako je "upravo proveo slobodno vreme s porodicom".

Ovaj 32-godišnjak je ranije pokušao da priznati krivicu za ubistvo iz nehata zbog smanjene uračunljivosti, ali je tužilaštvo to odbilo. Kazao je da pati od hronične traumatske encefalopatije, ali nije bilo medicinskih dokaza za tu tvrdnju.

Danas je na sudu u Derbiju konačno priznao ubistvo i silovanje Lejsi Benet (11) tokom napada prošle godine. Tužilac Luis Mebli je rekao je kako je Bendol sve žrtve ubio čekićem, a da je malenu Lejsi silovao dok je umirala.

Nazvao policiju i priznao ubistva

Teri Haris se preselila u Kilamarš u septembru 2020. i pokušala je da sakrije novu adresu od Bendola, kog je upoznala u aprilu te godine. Međutim, u avgusta 2021. rekla je prijateljici da ona i optuženi pokušavaju da dobiju dete. Na dan napada deca su postavila štand ispred kuće na kojem su prodavala slatkiše kako bi prikupila novac za istraživanje raka.

Bilo je dogovoreno da te večeri prijateljica male Lejsi, Koni Gent prespava kod nje. Deca su otišla da spavaju u 22 sata. Dečak Džon je u 21:42 poslao poruku svojoj majci i kazao da će se istuširati pre spavanja. Dokazi ukazuju na to da je Bendol u 19:50 bio u kući, pokušao je da stupiti u kontakt sa svojim dilerom droge i kod sebe je imao kokain.

Policija je pronašla tela žrtava 19. septembra. Bendol je nazvao svoju majku oko 7 ujutro, a zatim je ona kontaktirala policiju i kazala da im je on zadao povrede. Zatim je ubica uzeo telefon od male Koni, nazvao nadležne službe i rekao da je ubio četvoro ljudi. Kada je policija stigla do kuće, Bendol im je otvorio vrata i pustio ih unutra.

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.