POSLE VENČANJA SA MUŽEM ZAVRŠILA SA KUMOM: Sve je počelo u toku PRVOG PLESA, nije ni slutila šta će se DESITI
Devojka, Foto: TIKTOK/SCREENSHOT/DESIREE.WHITE

URNEBESNO

POSLE VENČANJA SA MUŽEM ZAVRŠILA SA KUMOM: Sve je počelo u toku PRVOG PLESA, nije ni slutila šta će se DESITI

Sudbonosno "da" izgovorila je mužu, a decu rodila kumu

Objavljeno:

"Kada mi je izjavio ljubav, mislila sam da je samo pijan", rečenica je kojom 32-godišnja Desira Vajt započinje svoju priču. Ako ste mislili da je nemoguće da kum ukrade mladoženji ženu, prevarili ste se. To se dogodilo Desiri, godinu dana nakon što je svom suprugu izgovorila sudbonosno "da".

Sve je počelo na samom venčanju. U toku svečanog prvog plesa, dugogodišnji prijatelj i kum Brajant prišao je Desiri i izjavio joj ljubav. Na početku je mislila da je samo alkohol uticao na njegovo priznanje, ni ne sluteći da će se na kraju razvesti i završiti sa kumom.

"Brajant i moj bivši suprug postali su najbolji prijatelji kada su se upoznali i sve su radili zajedno. Ja sam njemu stalno nameštala dejtove i bila sam na nekim dvostrukim dejtovima s njim. Nikada mi nije palo na pamet da imamo nešto više od prijateljstva", rekla je, ističući da je istog dana zaplesala sa čuvenim kumom.

1 / 5 Foto: Profimedia

Tada ju je upitao zašto mu nikada nije pružila priliku, ali ona se vodila mišlju da kum nije ni svestan šta govori. Ipak, samo godinu dana nakon venčanja, Desirin brak je počeo da se raspada, a prijateljski odnos sa kumom prešao je granice. Pretvorio se u ljubavni, iako niko nije očekivao ovakav epilog.

"Kada smo bivši i ja prekinuli i razveli se, pala sam u depresiju i zatvorila sam se, izolovano od svih. Brajant mi nije dao da se maknem od njega. Stalno je bio uz mene i tešio me, a u jednom trenutku me, na moje veliko iznenađenje i poljubio. Kada me je poljubio, nisam se izmakla, a onda sam mu uzvratila. Bila sam šokirana što je to bio dobar poljubac. Osećala sam se dobro i prirodno", ispričala je Desira koja je posle godinu dana veze sa kumom, zatrudnela.

Rodila je sina koji sada ima devet godina, a par se venčao 2012. godine. Danas imaju četvoro dece.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.