TATJANA SE PROBUDILA USRED NOĆI, A ONDA JE NA SVOM PROZORU UGLEDALA NJEGA: Počela je da VRIŠTI na sav glas!
Žena, Foto: Marija Erdelji

JEZIVO!

TATJANA SE PROBUDILA USRED NOĆI, A ONDA JE NA SVOM PROZORU UGLEDALA NJEGA: Počela je da VRIŠTI na sav glas!

U izveštaju takođe piše da je uljez požurio da je uveri da nije provalnik niti silovatelj

Objavljeno:

Moskovska policija traga za čudnim čovekom u sivoj kapi, koji se navodno usred noći popeo na sims prozora u stanu jedne devojke i zatražio da ga pusti iz stana, piše informativni Telegram kanal Baza na osnovu informacija iz policije.

Tatjana (prezime nije objavljeno) će noć 3. decembra najverovatnije pamtiti do kraja života. Probudila se oko 3 sata i prvo pomislila da ima čudan san je na njenom prozoru, sa unutrašnje strane stajao čovek sa sivom kapom. Tatjana je protrljala oči, ali čovek nije nestao, već je zaista bio tu. Tada je devojka navodno počela da vrišti iz sve snage.

U izveštaju takođe piše da je uljez požurio da je uveri da nije provalnik niti silovatelj, kao i da ništa nije ukrao, niti ima nameru. Devojka ga je tada zamolila da ode, na šta je on odmah pristao i zaista izašao iz stana. Tatjana je nakon ove traume proverila stvari i utvrdila da ništa ne nedostaje.

Moskva, Ruska policija
foto: EPA / YURI KOCHETKOV

Sledećeg jutra devojka je ipak odlučila da ode u policiju i ispriča im sve što zna o čudnom posetiocu. Istražitelji su počeli istragu i došli do poprilično zbujućeg otkrića. Prema njihovoj preliminarnoj verziji, čovek je u stan ušao kroz vrata, što su pokazale kamere, ali šta je hteo i ko je to bio, još uvek se ne zna.

(Espreso/Objektiv/Bazabazon)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.