VELIKA CRNA ZVER UOČENA KAKO VREBA OVCE IZA KAFANE: “Apatinski panter” dobio ozbiljnu konkurenciju (FOTO)
Crn panter, Foto: Printscreen/Youtube

zalutala

VELIKA CRNA ZVER UOČENA KAKO VREBA OVCE IZA KAFANE: “Apatinski panter” dobio ozbiljnu konkurenciju (FOTO)

Čovek koji je naišao na zver kaže da nije siguran da li je puma ili panter u pitanju, ali se svakako zaprepastio kada je video

Objavljeno:

Čovek koji je nedavno šetao jednim ruralnim krajem u Velsu nije mogao da dođe k sebi nakon što je na nekoliko metara razdaljine navodno ugledao veliku crnu mačku.

Getin, kako se predstavio na portalu za praćenje velikih mačaka Puma Watch North Wales, prolazio je pored paba “Kvins Hed” u zalivu Penrin kada je primetio misterioznu zver sa dugim repom i uslikao je. On je poslao fotografiju i opis sureta na pomenuti sajt , uz tvrdnju da je zver vrebala ovce.

Getin dodaje da ipak nije mogao da vidi da li je misteriozna zver puma ili panter.

– Ugledao sam veliku crnu pumu ili pantera u polju iza paba. Životinja je vrebala grupu ovaca, čučeći nisko u travi dok se prikradala sve bliže i bliže. Nisam mogao da verujem svojim očima. Nikada ranije nisam video veliku mačku u stvarnom životu, a kamoli u polju ovaca – objasnio je on.

Velšanin dalje kaže da je životinju bilo teško videti jer je dan bio oblačan i nije bilo puno svetla. Ipak je uspeo da razazna elegantnu i moćnu siluetu dok je hodala po livadi.

– Bio je to naravno impresivan prizor, čudno i neočekivano iskustvo, ali ću ga dugo pamtiti. Izvadio sam telefon i fotografisao, prvo sam samo hteo da zumiram i pokušam da shvatim šta su moje oči videle. Onda kada sam podigao pogled nakon pokušaja da zumiram drugu fotografiju, puma je potpuno nestala iz vida – priseća se on.

Ovo nije bilo prvo viđenje velikih divljih mačaka u Velsu ove godine, o čemu svedoči činjenica da postoji sajt posvećen baš tome. Tamošnja situacija neodoljivo podseća na našu čuvenu poteru za “Apatinskim panterom” koja je izrodila brojne lude priče i fotografije, od kojih su neke bile lažne.

(Espreso / Objektiv / Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.