ISPLANIRAO SAVRŠEN ZLOČIN, ISKOPAO JAMU U ŠUMI: Napao bivšu ženu Katarinu, ali nije očekivao OVO
Nemačka policija, Foto: Profimedia, Ilustracija/Espreso.co.rs

UŽAS

ISPLANIRAO SAVRŠEN ZLOČIN, ISKOPAO JAMU U ŠUMI: Napao bivšu ženu Katarinu, ali nije očekivao OVO

On se tereti za krivična dela ubistvo u pokušaju i nanošenje teških telesnih povreda

Objavljeno:

U Nemačkoj je u toku suđenje Robertu H. (35), inženjeru građevinarstva, koji se tereti da je do perfekcija isplanirao ubistvo svoje bivše supruge Katarine.

Robert je, kako prenose nemački mediji, kupio čak i knjigu, koja je trebalo da mu pomogne da počini savršeni zločin. Kupio je i testeru i iskopao je jamu u šummi gde je želeo da sakrije telo.

On se tereti za krivična dela ubistvo u pokušaju i nanošenje teških telesnih povreda.

Skoro savršen zločin

Robert H. je, kako se veruje, u nedelju 31. jula, nešto posle 18 časova ugovorio da se sretne sa bivšom suprugom u stanu u kojem su nekada živeli.

Tema razgovora trebalo je da bude školovanje njihove šestogodišnje ćerke nakon razgovora.

Sumnja se da je bivšu suprugu namamio u staru zgradu pod izgovorom da mu pomogne da renovira kupatilo. Navodno joj je savetovao da skine odeću da se ne bi isprljala dok mu pomaže.

Prethodno je zidove i kupatilski nameštaj prekrio folijom, kako bi sve bilo izuzetno čisto. Veruje se da je to učinio kako ne bi ostali tragovi krvi i DNK koji bi mogli da ga povežu sa zločinom.

U stanu je već bila pripremljena testera, a veruje se da je Robert H. želeo da telo supruge izreže na delove i tako ukloni tragove iz stana.

On je navodno iskopao i rupu u šumi u Brandenburgu gde je planirao da sakrije delove tela.

Napad na suprugu

Čim je Katarina H. kročila u kupatilo, Robert ju je napao nožem. Međutim, nije očekivao otpor. Ona je videla da je krenuo prema njoj i krenula je da se bori. Prilikom tuče jedan drugom su zadali više udaraca i ujeda.

Na kraju je Katarina uspela njega da povredi nožem.

Nesrećna žena je nekako uspela da izađe iz stana i sa teškim povredama da izađe iz zgrade, gde je na trotoaru dočekala policiju.

Roberta su našli u lokvi krvi i odmah ga uhapsili.

Robert H. je prvobitno ženu tužio zbog nanošenja teških telesnih povreda, ali prilikom saslušanja nije uspeo da pruži dovoljno dokaza.

Optužnica koja je bila podignuta protiv Katarine je odbačena, a istragom je ustanovljeno da je žena delovala u samoodbrani.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.