UNUK SNIMIO BAKU DOK SE MOLILA: Kada je VIDEO koji SVETAC je u PITANJU ostao je ZAKUCAN (VIDEO)
Molitva, Foto: EPA/SANJAY BAID

HIT!

UNUK SNIMIO BAKU DOK SE MOLILA: Kada je VIDEO koji SVETAC je u PITANJU ostao je ZAKUCAN (VIDEO)

U bakinu odbranu, jedan od najvećih negativaca u istoriji filma nije baš bio detaljno prikazan, a figura je zaista bila veoma mala

Objavljeno:

Pre nekoliko dana, na društvenim mrežama pojavio se urnebesni snimak, po svemu sudeći iz Kolumbije, na kojem unuk pokazuje bakin oltar za molitvu u njenom domu.

Pored figurica Hrista i Device Marije, koje se jako često viđaju u latinoameričkim domovima, našao se i jedan lik u odori sa kapuljačom kome definitivno nije mesto u katoličkoj, ili bilo kojoj molitvi.

Naime, to je bio imperator Palpatin i trilogije “Ratovi zvezda” Džordža Lukasa, ali je umesto prepoznatljivog crnog ogrtača, figura bila providna. Baka ga verovatno ne bi prepoznala ni “u originalu”, ali je joj je delovalo prikladno da ga stavi na oltar, verovatno misleći da je to neki svetac jer deluje kao da nosi crkvenu odoru.

Takođe, u bakinu odbranu, jedan od najvećih negativaca u istoriji filma nije baš bio detaljno prikazan, a figura je zaista bila veoma mala. Kako je tu dospela, možemo samo da nagađamo.

(Espreso / Objektiv.rs/ Kalle Blue Radio)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.