JULIJANA HTELA DA OTPUTUJE KUĆI, ALI JE UMESTO TOGA DOŽIVELA PONIŽENJE: Kupila kartu za AVION, a onda se desio ŠOK!
Julijana, Foto: Printscreen/Instagram

SKANDAL

JULIJANA HTELA DA OTPUTUJE KUĆI, ALI JE UMESTO TOGA DOŽIVELA PONIŽENJE: Kupila kartu za AVION, a onda se desio ŠOK!

Zapravo je samo htela otputovati kući, svojoj porodici, ali nisu imali razumevanja

Objavljeno:

Prema mišljenju osoblja iz aviokompanije, Julijana je predebela za ekonomsku fotelju. Poniženje sa kojim se Brazilka ne želi pomiriti i stoga svoje razočarenje deli sa svojim 160.000 pratioca.

U svojim objavama, Juliana izveštava da nije imala problema u ekonomskoj klasi na dolaznom letu "Air Francea". Međutim, na povratnom letu drugog prevoznika došlo je do pogrdnog skandala u vezi njenog tela.

Zapravo je samo htela otputovati kući, svojoj porodici, ali nisu imali razumevanja. Njenoj majci su napisali da nije dobrodošla je je "visoka" i da je potrebno da se rezerviše poslovno ili prvoklasno mesto.

Svi pristoji zahtevi koje je Julijana predložila su odbijeni pa čak je i isterana sa aerodroma jer je celokupnu situaciju snimala.

- Bila sam izuzetno ponižena pred svima samo zato što sam DEBELA! Šteta da kompanija kao što je Katar dopušta ovakvu diskriminaciju ljudi! DEBELA sam, ali sam i dalje kao i svi. Nije fer da kupim svoju kartu, a onda me ponižavaju, prete mi i sprečavaju leteti - napisala je ona.

- Koliko je to apsurdno, molim te? Sve ću podeliti i naći neki način da ti na neki način pomognem - nude podršku mnogi.

- Zahvaljujem vam od srca za svu ljubav i svu borbu za pravedniji svet bez #predrasuda i #agrofobije. Samo nastavkom deljenje ovakvih priča možemo nešto promeniti.

(Espreso/Najzena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.