NATALIJU (26) ODVUKAO PROPELER BRODA: Horor se desio pred UŽASNUTIM PUTNICIMA, pojavio se uznemirujući snimak
Usmrćena turistkinja, Foto: Printscreen/Instagram/nlarranaga, Printscreen/Twitter/RCN Radio Cali

jezivo

NATALIJU (26) ODVUKAO PROPELER BRODA: Horor se desio pred UŽASNUTIM PUTNICIMA, pojavio se uznemirujući snimak

Tragedija se dogodila kod jedne plaže u Kolumbiji nakon što je devojka skočila u vodu

Objavljeno:

Turistkinja iz Kolumbije poginula je u bizarnoj tragediji kada je propeler broda uvukao i isekao nakon što je skočila u more da dohvati papuče.

Mnogobrojni svedoci su vrištali kada je Nataliju Andreu Laranagu Fahardo (26) usrmtilo plovilo, a objavljen je i snimak nastao par momenata nakon nesreće koja se desila 27. novembra kod plaže Vajt Vata na ostrvu San Andres, prenosi britanski San pisanje lokalnih medija.

Nesrećnoj ženi je propeler naneo stravične povrede nogu i donjeg dela leđa i počela je obilno da krvari. Gliserom je hitno prevezena u bolnicu na ostrvu, gde je podvrgnuta višestrukim transfuzijama krvi i operaciji pokidanih arterija. Lekari su takođe morali da je reanimiraju nakon što je doživela srčani zastoj.

Nakon operacije, Natalija je prebačena na intenzivnu negu, ali je u ranim jutarnjim satima sledećeg jutra doživela još jedan srčani zastoj, ovog puta fatalan.

– Plovilo je imobilisano, a njegova dva člana posade su stavljena na raspolaganje vlastima od strane obalske straže kolumbijske mornarice u okviru odgovarajućeg postupka istrage – saopštila je Pomorska uprava Kolumbije.

Zvaničnici u San Andresu podsetili su plivače da se drže podalje od čamaca u pokretu i da obaveste posadu ako uđu u vodu.

(Espreso / Objektiv / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.