DOBIO JE RAČUN ZA GREJANJE OD KOJEG MU NIJE BILO DOBRO: Odmah je ZNAO da su POGREŠILI kod 1 STVARI
Račun za struju / Ilustracija, Foto: Zorana Jevtić, Profimedia

šok

DOBIO JE RAČUN ZA GREJANJE OD KOJEG MU NIJE BILO DOBRO: Odmah je ZNAO da su POGREŠILI kod 1 STVARI

“Da ovo dobije 90-godišnja baka, ona bi već bila mrtva zbog ovog računa

Objavljeno:

Nemac iz Norderšteta, u pokrajini Šlezvig Holštajn ostao je bez teksta kada mu je na kućnu adresu stigao račun za grejanje od neverovatnih 1,6 miliona evra!

Kako on navodi u video klipu, u kojem je izbacio sav svoj bes, od gradskog preduzeća Stadtwerke Norderstedt, on bi za daljinsko geijanje trebao platiti 1.647.620,33 evra za procenjenu godišnju potrošnju od 9.840.000 kilovatsati.

Grejanje
Grejanjefoto: Profimedia

Kako prenose nemački mediji, ovaj vatrogasac iz Norderšteta kraj Hamburga kaže da bi, sa ovakvom procenom gradskog preduzeća, mogao grejati celi kvart. Ipak, on je ukazao i na to da se greške dešavaju i da je svima to jasno, ali u slučaju da je ovo pismo dobio neko stariji, ne bi dobro završilo:

“Da ovo dobije 90-godišnja baka, ona bi već bila mrtva zbog ovog računa”, ogorčeno kaže muškarac. On se u svom sedmominutnom videu, koji je pregledalo više od 72.000 korisnika YouTuba, pita da li je moguće da baš niko ne obraća pažnju šta šalju korisnicima.

Iz gradskog preduzeća su samo kratko odgovorili da je došlo do greške u sistemu koja je povećala ukupni iznos za faktor 1000.

(Espreso / Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media