TINEJDŽER NA INSTAGRAMU PRIZNAO UBISTVO I POKAZAO TELO: Policija zatekla JEZIV PRIZOR, a on izgovorio sledeće
Foto: Printscreen/you Tube/ LiveNOW from FOX

HOROR!

TINEJDŽER NA INSTAGRAMU PRIZNAO UBISTVO I POKAZAO TELO: Policija zatekla JEZIV PRIZOR, a on izgovorio sledeće

Identitet i godine žrtve nisu saopšteni, osim da je ona maloletna

Objavljeno:

Jedan tinejdžer iz Pensilvanije optužen je za ubistvo nakon što je navodno preko društvene mreže Instagram priznao da je ubio drugo dete, saopštila je policija.

Naime, krajem prošle nedelje Hitna pomoć je kontaktirala policiju, nakon što je jedna devojka prijavila da postoji mogućnost da se dogodilo ubistvo. Kako je ona rekla, to joj je priznao prijatelj tokom video-poziva na Instagramu, navodi se u policijskom saopštenju.

Tinejdžer je tokom razgovora izjavio da je "upravo ubio nekoga", a zatim okrenuo kameru pokazavši noge i stopala tela oblivenog krvlju, saopštila je policija. On je potom zatražio pomoć oko uklanjanja tela.

Kada su policajci stigli, tinejdžer je istrčao iz zadnjeg dela prikolice u kojoj živi, ali je uhapšen oko kilometar i po dalje od te lokacije.

Policajci koji su ušli u prikolicu primetili su telo devojke na podu kupatila, sa ranom od vatrenog oružja.

Identitet i godine žrtve nisu saopšteni, osim da je ona maloletna.

Osumnjičeni, 16-godišnji Dž. K, optužen je kao punoletna osoba za krivično delo ubistvo, posedovanje instrumenata za zločin i neovlašćeno korišćenje ili izmišljanje fizičkih dokaza, saopštila je policija.

On je u petak uveče prisustvovao preliminarnom suđenju gde mu je odbijena kaucija, pokazuju onlajn sudski zapisi. Nejasno je da li se izjasnio o krivici.

(Espreso/ABC News)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.