UPOZNALA JE DEČKA A ONDA JE SUTRADAN OTVORILA FEJBUK: Zbog onoga što je videla SLEDILA SE U MESTU
Dečko, Foto: Printscreen

KAKVA PRIČA!

UPOZNALA JE DEČKA A ONDA JE SUTRADAN OTVORILA FEJBUK: Zbog onoga što je videla SLEDILA SE U MESTU

Pipa je napisala na Fejsu da je upoznala Meta, da joj se veoma dopao

Objavljeno:

Šta ti je moderno doba, šta ti je XXI vek! Ne može čovek pošteno ni da prevari devojku, a da to ne bude objavljeno na društvenim mrežama. Naravno, šalimo se, nije lepo varati devojke. Ali, da Fejsbuk ponekad baš ume da bude veliko opterećenje - ume!

Na svojoj koži je to osetio neverni Met iz Mančestera. On je imao sreću (kasnije će se ispostaviti da je nesreća) da prošlog vikenda u lokalnom klubu upozna izvesnu lepoticu Pipu. Met se Pipi odmah svideo. Posle upoznavanja, oni su razmenili brojeve telefona.

Međutim, mlada dama je loše upisala broj i nije mogla da stupi u kontakt sa momkom koji joj je osvojio srce. Šta da radi čovek u takvoj situaciji? Naravno, pomoć valja potražiti kod sveprisutnog Fejsbuka (da je znala kako se jedan momak u Srbiji brutalno osvetio devojci preko društvenih mreža, možda bi bila opreznija.

1 / 5 Foto: Profimedia

Pipa je napisala na Fejsu da je upoznala Meta, da joj se veoma dopao, ali da ne je loše upisala njegov broj.

- Zove se Met i iz južnog dela Mančestera je. Može li mi iko pomoći - zavapila je devojka. Sve to iznad selfija nje i Meta koji je slikala u klubu.

Njen post je postao viralan. Svi su delili fotografiju želeći da mladoj curi pomogne da nađe ljubav svog života. Komentarisali su kako su divan, lep, mladi par.

Dejt
foto: Profimedia

I uspeli su, našli su Meta! Međutim, ispostavilo se da on ima devojku i da mu je Pipa bila samo vikend avantura. O njegovim švalerskim avanturama su saznali svi, pa i njegova devojka. Međutim, sajt viralthread.com piše kako njen status na Fejsu pokazuje da je "u vezi".

A, Pipa, ona je jadna šokirana. Pisala je u komentarima da ne može da veruje šta joj se dešava, da se oseća strašno iako zna da nije ni za šta kriva i da joj se plače...

Dakle, naravoučenije - nikad se ne selfirajte sa devojkom koja vam je šema za jednu noć. To je prvo pravilo švaleracije u XXI veku. Pardon, prvo pravilo je da se ne valja švalerisati...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.