OPLAKIVALI POKOJNIKA A ONDA SE ČUO GLAS: “Pustite me napolje, mračno je” (VIDEO)
Sahrana, Foto: printscreen Youtube/Keydric

JEZIVO

OPLAKIVALI POKOJNIKA A ONDA SE ČUO GLAS: “Pustite me napolje, mračno je” (VIDEO)

Brojni prijatelji, rodbina i članovi uže porodice došli su da se oproste od njega, a onda pukli od smeha

Objavljeno:

Na smešne podvale na svadbama i raznim drugim veseljima svi su već navikli, ali malo ko može da ispriča kako je “crk’o od smeha” na sahrani i to zbog nečega što je pokojnik uradio. Upravo to je ožalošćenim prijateljima i porodici priredio duhoviti muškarac iz Irske, koji je odlučio da sve ih sve iznenadi.

Pokop irskog veterana Šeja Bredlija bio je sve samo ne uobičajen. On je preminuo 8. oktobra 2019. godine, a sahrana je održana u Kilmanagu.

Brojni prijatelji, rodbina i članovi uže porodice došli su da se oproste od njega, ali kada su kovčeg već spustili u grob, iz njega se odjednom začuo glas pokojnika.

– Gde sam ja to, dođavola? Pustite me napolje, pustite me napolje. Mračno je ovde. Čujem li to sveštenika? Shej je, u kutiji sam, mrtav sam – govori im on iz sanduka, a čuje se i kako kuca po drvetu.

– Pozdrav ponovno, nazvao sam samo da kažem zbogom – citirao je na kraju pevačicu Adel.

I dok su dotad svi plakali za Shejem, ovom podvalom dobro ih je nasmejao i podsetio kakav je zapravo bio. Šej je, naime, pre svoje smrti odlučio da snimi ovu podvalu, a snimak je njegova ćerka stavila u kovčeg i pustila usred pogreba.

– Volela bih da znam koliko je ljudi nasmejao, imao je neverovatan karakter – kazala je njegova ćerka.

Imajući u vidu da se od tada snimak sa Šejeve sahrane gledao širom sveta može se reći da je njegova šala bila izuzetno uspešna, i da godinama posle svoje smrti uspeva da nasmeje ljude.

(Espreso/Objektiv/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.