NA SVADBI JE SVE BILO SAVRŠENO, A POSLE JE NASTAO HOROR: Mladoženja i 5 svatova nađeni mrtvi, oko usta imali OVO
Foto: Profimedia

STRAŠNO!

NA SVADBI JE SVE BILO SAVRŠENO, A POSLE JE NASTAO HOROR: Mladoženja i 5 svatova nađeni mrtvi, oko usta imali OVO

Policija je saopštila da će biti urađena obdukcija preminulih

Objavljeno:

Mladoženja i petoro svatova preminulo je pod misterioznim okolnostima tokom svadbe u Nigeriji, dok su mlada i još sedmoro gostiju završili u bolnici.

Obina Dieke (33) i njegova supruga Nebeči venčali su se u petak, a na svadbu u gradu Enugu pozvali su svoju rodbinu i prijatelje.

Sledećeg jutra 14 ljudi, uključujući mladu i mladoženju pronađeni su bez svesti u porodičnom domu, a oko usta su imali belu penu.

Svi su hitno prebačeni u bolnicu, ali za mladoženju i petoro svatova nije bilo spasa. Mlada i sedam svatova su i dalje na lečenju.

Još uvek nije poznato šta se dogodilo. Komšije sumnjaju da su se svatovi ili otrovali hranom, ili ugljen-dioksidom, jer su imali generator u kući.

Policija je saopštila da će biti urađena obdukcija preminulih, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Mediji prenose da su se mladenci sa delom gostiju vratili svojoj kući nakon svadbe.

– Nakon što se narednog jutra niko iz kuće nije pojavio komšije, koje su krenule da čestitaju, na kraju su razvalili vrata i zatekli ih sve bez svesti – saopšteno je iz policije.

Jedan od gostiju sa svadbe veruje da su svi umrli od trovanja ugljen dioksidom, jer su na dan svadbe uneli generator u kuću pošto je padala kiša.

– Uneli su generator u hodnik, a onda su seli da piju i da se vesele – rekao je gost, za kojeg nije poznato da li je i sam bio na kućnoj proslavi ili samo nagađa šta se dogodilo.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.