ZA OVU IGRAČKU IZ KINDER JAJETA MOŽETE DA DOBIJETE 12.000 EVRA! Krenite u potragu, ODMAH!
Dete i kinder jaja, Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

ZA OVU IGRAČKU IZ KINDER JAJETA MOŽETE DA DOBIJETE 12.000 EVRA! Krenite u potragu, ODMAH!

Ovaj interesantni Štrumpf ima veliku vrednost samo ako je korišćen umetak od plave tvrde plastike, sa naslikanim šeširom i pantalonama

Objavljeno:

Figurice iz Kinder jaja koja su sva deca obožavala sada su u centru pažnje, a neke od njih su dostigle basnoslovne cifre.

Na Ebay-u čak i noćni čuvar Štrumpf koji je na prodaju ima cenu do 12.000 evra. .Ali kolekcionari prave velike razlike i izuzetno su izbirljivi.

Ovaj interesantni Štrumpf ima veliku vrednost samo ako je korišćen umetak od plave tvrde plastike, sa naslikanim šeširom i pantalonama.

Isto važi i za Štrumpfa sa frulom, koji može da vredi između 5.000 i 10.000 evra ako je proizveden kao bela figurica sa crvenom frulom.

1 / 2 Foto: Profimedia

To je inače greška u proizvodnji, jer obični štrumpfovi sa frulom koštaju nekoliko stotina eura.

Štrumpf sa ogledalom prodaje se za između 4.800 i 6.000 evra – pod jednim uslovom: ogledalo mora biti srebrne, umesto bele boje. Štrumpf na štulama vredi oko 900 eura.

Patuljak sa visokom vrednošću je Ferdi Falobst. Ako je od tamnog osnovnog materijala, vredi između 2.000 i 3.500 evra. Figurice Asteriksa i Obeliksa takođe se prodaju između 100 i 180 evra, prenosi Avaz.ba.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.