SARA PRENOSILA PEPEO MRTVOG DEČKA PREKO AERODROMA: Kada vidite GDE I U ČEMU, NEĆE VAM BITI DOBRO, BLAM VEKA (VIDEO)
Sara Baton, Foto: Printscreen

NEVERICA

SARA PRENOSILA PEPEO MRTVOG DEČKA PREKO AERODROMA: Kada vidite GDE I U ČEMU, NEĆE VAM BITI DOBRO, BLAM VEKA (VIDEO)

„Namera je u početku bila šala jer je tamo proveo toliko vremena i to mu je bilo omiljeno mesto.“

Objavljeno: 13:35h

Aerodromsko obezbeđenje zaustavilo je ženu jer je nosila pepeo svog dečka u seks igrački koja je bila na njegovom „omiljenom mestu“.

Sara Baton (23) postala je viralna na TikTok-u jer je nosila metalnu seks igračku (but plug) na kome je ugravirano „zauvek“ preko aerodroma u Australiji.

Dok je prolazila kroz carinu, studentkinja prava nosila je igračku kao način putovanja sa svojim pokojnim partnerom dok se nadala da će mu pokazati svet. Sara, iz Australije, je nosila igračku koju je dobila poklon od strane njenog dečka, što je izazvalo poprilično podizanje obrva osoblja aerodroma.

aerodrom
foto: Profimedia

Sara je rekla za NeedToKnow.Online: „U početku smo bili zabrinuti, pa sam ga jednostavno stavila unutra u nadi da ću izbeći objašnjenja. Bilo je malo uznemirujuće, ali sam prethodno prošla kroz obezbeđenje sa normalnim "but plugom" bez incidenata, tako da sam imala osećaj smirenosti i vere da ćemo oboje preživeti."

„Spakovala bih ga u čekirani prtljag ako bih ponela urnu u inostranstvo. Nisam pokrenula signal senzora ili bilo šta drugo, a prijatelj sa kojim sam bio takođe je bio svestan. Seks igračka mi je poklonjena pre smrti bivšeg dečka kojeg sam imala kao tinejdžerka."

„Namera je u početku bila šala jer je tamo proveo toliko vremena i to mu je bilo omiljeno mesto.“

Ona je napisala u TikTok video snimku postavljenom 9. septembra: „Gledam da li će seks igračka koju nosim dok nosim njegov pepeo proći kroz obezbeđenje aerodroma“, dodajući: „On je još uvek ovde.“ „To je romantično“, napisala je ona na videu koji je videlo više od pet miliona ljudi.

Sara nije imala previše sreće kada je posetila aerodrom Abu Dabiju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE) 2019. godine - samo da bi joj na kraju bilo zabranjeno da uđe u Zaliv.

„Objasnila sam o čemu se radi, ali je jedna radnica bila u prisluškivanju tog razgovora koji je doveo do toga da se muškim zvaničnici nije dopala vulgarnost koju sam koristila da objasnim situaciju“, rekla je ona.

„Odveli su mene i mog prijatelja u stranu bez mnogo objašnjenja.“

Sara je tvrdila da su joj oduzeti pasoš i mobilni telefon, primoravajući je da pozove svog oca da nazove australijsku ambasadu u Abu Dabiju za pomoć.

„Sat vremena kasnije došao je veliki zvaničnik i naterao nas da potpišemo super dugačak strani dokument i rekao da ćemo otići u zatvor ako izađemo ispred aerodroma. Bio je to dug dan“, rekla je.

Putovanje, Putovanja, Turisti, Turizam, Aerodrom, Autobus, Ljudi, Odmor, Avion, Avioni
foto: Profimedia

Sara je od tada putovala na „mesta o kojima su (ona i njen bivši dečko) samo sanjali da idu“, kao što je Veliki koralni greben, a u decembru će videti britanski rok bend "Bring Me The Horizon".

Njeni pratioci bili su zatečeni TikTok video snimkom, u najmanju ruku, uz jedan komentar: „Moram da izvršim neke izmene po svojoj volji.“

Dok je drugi korisnik rekao: „I kažu da je romansa mrtva.“

(Espreso/Metro)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.