NATAŠA NIJE TIHA PATNJA SAMO UČENIKA VEĆ I NJIHOVIH OČEVA: Fatalna NASTAVNICA zapalila mreže, VILICE PADAJU! VIDEO
Foto: Printscreen/TikTok

pogledajte kako izgleda

NATAŠA NIJE TIHA PATNJA SAMO UČENIKA VEĆ I NJIHOVIH OČEVA: Fatalna NASTAVNICA zapalila mreže, VILICE PADAJU! VIDEO

Nataša nije samo nastavnica za kojm žude učenici

Objavljeno: 16:19h

Zadivljujuća plavuša, koja ima blizu 30 hiljada pratilaca na TikToku, otkrila je da interesovanje za njom raste čim saznaju da je nastavnica geografije. Čak i očevi njenih učenika pokušavaju da je odvuku u krevet, a nije propusila ni da objasni da često nude pažnju u zamenu za bolje ocene.

Iako svi smo bili tajno zaljubljeni u jednog od naših nastavnika dok smo odrastali – Nataša Koldston, 28, iz Teksasa, SAD, nije samo tiha patnja učenika već i njihovih očeva.

Nastavnica
foto: Printscreen/TikTok

Njeni fanovi su toliko fascinirani njenom lepotom da je otvoreno mole za sastanak, a Nataša se ne libi da podeli snimak u uskoj odeći i pita kako izgleda. „Mogu li da dobijem privatne časove“ napisao je ispod njenog videa jedan komentator dok je drugi dodao da sa njenog časa nikada ne bi pobegao.

Uprkos tome što je muškarci svakodnevno jure, zgodna učiteljica je otkrila da je trenutno sama i da nema partnera.

Podsetimo, nedavno smo pisali u još jednoj nastavnici koja je zapalila internet svojim objavama. Nastavnica likovnog iz Nju Džersija često objavljuje fotografije svojih odevnih kombinacija za školu na svom Instagram profilu Toy Box Dollz.

Na nekim fotografijama učiteljica pozira pored ploče u svojoj učionici, dok druge pokazuju njezine učenike u učionici, iako im se lica ne vide.

(Espreso / NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.