ZAUZET SAM, ŽAO MI JE! Ovaj milijarder je odbio da bude Trampov ministar!
Foto: AP/J Pat Carter

prevelika ljubav prema hokeju

ZAUZET SAM, ŽAO MI JE! Ovaj milijarder je odbio da bude Trampov ministar!

Vinsent Vajola je deo "društva milijardera" koje je Tramp uvrstio u svoju administraciju. On je vlasnik hokejaškog tima, "Florida Panters", a diplomirao je na Vest Pointu, prestižnoj vojnoj školi kao pripadnik avijacije
Objavljeno:

Kandidat Donalda Trampa za ministra vojske odlučio je da odustane od kandidature, usled nemogućnosti da se povuče iz svog privatnog posla.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Gospodina Vajola obavestio je predsednika Trampa da nije u mogućnosti da obavlja posao ministra vojske, jer ne postoji način da prekine bavljenje svojim poslom, koji je gradio prethodnih 35 godina - navodi se u objašnjenju.

- Čast mi je što sam bio nominovan za tu poziciju od strane predsednika Trampa. Nastaviću da podržavam i njega i njegovu administraciju, kao običan građanin - naglasio je Vajola u svojoj izjavi.

Trampov molitveni doručak za ŠVARCIJA!? Predsednik pozvao sve da se mole za poznatog GLUMCA (VIDEO)

Vinsent Vajola je deo "društva milijardera" koje je Tramp uvrstio u svoju administraciju. On je vlasnik hokejaškog tima, "Florida Panters", a diplomirao je na Vest Pointu, prestižnoj vojnoj školi kao pripadnik avijacije.

CNN je nagovestio da je Tramp bio nezadovoljan izborom Vajole, te da je njega nominovao bez konsultacija sa ministrom odbrane Džejmsom Matisom. Jedan izvor čak navodi da je zbog ovoga Matis bio toliko besan da je pretio svojom ostavkom.

U zvaničnoj izjavi ipak stoji da "gospodin Matis razume i poštuje odluku Vinsenta Vajole".

BONUS VIDEO: TRAMPOVA CRNA LISTA: Stanovnici ovih 7 zemalja više NE SMEJU da uđu u Ameriku!

(Espreso.co.rs/cnn.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.