UHAPŠEN JEDAN OD NAJTRAŽENIJIH BEGUNACA IZ CRNE GORE: Sumnja se da je u dvorištu vile zakopao telo
Foto: Printscreen

najnovije

UHAPŠEN JEDAN OD NAJTRAŽENIJIH BEGUNACA IZ CRNE GORE: Sumnja se da je u dvorištu vile zakopao telo

Mijanović je bio član “škaljarskog klana” koji je od 2014. bio u zavadi sa Bojanićevim “kavačkim klanom”. “Kavački klan” je u septembru u Istanbulu optužen za ubistvo “škaljarskog šefa” Jovana Vukotića

Objavljeno: 20:32h

Turska policija je u Istanbulu uhapsila crnogorskog šefa mafije Željka Bojanića za kojem je Interpol raspisao međunarodnu poternicu i koji je umešan u krijumčarenje droge.

Bojanić je takođe osumnjičen za ubistvo Rista Mijanovića. Kako prenose tamošnji mediji, policijske ekipe pretražile su dvorište vile u kojoj se Bojanić skrivao, sumnjajući da bi tu moglo biti zakopano telo Mijanovića, prenosi Dejli sabah. Potraga će biti nastavljena i tokom narednih dana.

Mijanović je bio član “škaljarskog klana” koji je od 2014. bio u zavadi sa Bojanićevim “kavačkim klanom”. “Kavački klan” je u septembru u Istanbulu optužen za ubistvo “škaljarskog šefa” Jovana Vukotića.

Turska televizija CNN Turk izvestila je da je Bojanić, čiji je nadimak “Boris”, među 45 najtraženijih kriminalaca u Evropi i da je u Tursku ušao s lažnim pasošem na ime “Andelew Belchew Jordan”.

Bojanić je nekadašnji bliski saradnik sada pokojnog Dragana Dudića Frica. Ranjen je u pucnjavi u kojoj je 2010. u kafiću "Moka" u kotorskom Starom gradu ubijen Dudić.

U bekstvu je od kada je Slovenija za njim raspisala potjernicu zbog sumnje da je od septembra 2014. do juna 2015. godine učestvovao u krijumčarenju kokaina iz Južne Amerike u Evropu.

(Espreso/Standard/ Vijesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.