JESENIJA SKOČILA BANDŽIJEM PRAVO U SMRT: Sumnja se na BIZARAN uzrok tragedije! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Jesenija Morales Gomes, Foto: printscreen TikTok, printscreen Twitter/@raulbrindis

JEZIV SKOK

JESENIJA SKOČILA BANDŽIJEM PRAVO U SMRT: Sumnja se na BIZARAN uzrok tragedije! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Navodno je čula komandu instruktora da skoči, ali ona nije bila upućena njoj

Objavljeno:

Devojka iz Kolumbije stradala je tokom skoka bandžijem jer je navodno pogrešno čula svog instruktora.

Jesenija Morales Gomes (25) skočila je sa mosta i pala sa otprilike 45 metara visine jer njen pojas i bandži kabl još nisu bili pričvršćeni, prenosi Njujork post.

Ona i njen dečko su u julu prošle godine otišli ​​u poznato odmaralište Amaga, nedaleko od Medeljina na severu zemlje, gde su hteli da po prvi put skoče bandžijem. Prema izveštajima lokalnih medija, Gomes je čula instruktora kako govori da skoči i pomislila da se njoj obraća. Zapravo je to bilo upućeno njenom dečku.

– Zbunila se. Signal je bio za dečka da skoči jer je već bio pričvršćen za sigurnosnu opremu. Njoj su samo stavili pojas, pa se zbunila i požurila – rekao je Gustavo Guzman, gradonačelnik opštine Fredonija, u kojoj se nalazi ova turistička destinacija, za El Tiempo.

Jesenija je proglašena mrtvom na licu mesta, uprkos pokušajima njenog dečka da je spase veštačkim disanjem. Medicinski izveštaji kažu da je umrla od srčanog udara tokom pada.

Uprkos izveštajima da su devojku zbunile instrukcije, firma “Skaj Bandži” je tokom istrage tvrdila da to nije istina i da niko drugi nije skakao u isto vreme kada i ona.

– Nije tačno to što je objavljeno, da je do skoka Jecenije Morales Gomes došlo zbog zabune u instrukcijama upućenim njenom dečku. U trenutku nesreće niko nije skočio, ni njen dečko ni bilo ko drugi – navodi se u saopštenju kompanije.

Oni su dodali da je protokol takav da skače jedna po jedna osoba, što znači da niko ne može da skoči dok sve radnje vezane za prethodni skok nisu obavljene.

(Espreso / NY Post)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.