DEVOJKA NA VIDEO POZIVU GLEDALA DEČKA KAKO UMIRE: Nesrećnom mladiću NIJE BILO SPASA, ovo je pravi HOROR! (FOTO)
Devoja, Foto: Profimedia

JEZIVO!

DEVOJKA NA VIDEO POZIVU GLEDALA DEČKA KAKO UMIRE: Nesrećnom mladiću NIJE BILO SPASA, ovo je pravi HOROR! (FOTO)

Trebalo je da proslave 18. rođendan njene sestre

Objavljeno:

Tragična nesreća dogodila se prošlog meseca u Londonu. Džejms Ist (25) je pao sa mosta u reku Temzu, a događaju je prisustvovala i njegova devojka koja je u tom trenutku sa njim bila na video pozivu.

Arabela Ešfild je odvela Džejmsa do taksija gde ga je čekala. Trebalo je da proslave 18. rođendan njene sestre. Džejms je pokušao da sedne na zid mosta, ali je pogrešno procenio njegovu dubinu i pao je unazad i udario se u glavu.

– Bio je u vodi 50 minuta kada su ga pronašli i odveli u bolnicu gde su proveli tri sata pokušavajući da mu spasu život – rekli su Džejmsovi članovi porodice za Dejli mejl.

Tek nakon obdukcije, otkriveno je da je Džejms preminuo od povreda glave pre nego što je uopšte pao u vodu. Lekari to nisu znali, kada je prvi put primljen u bolnicu i pretpostavili su da se udavio. Njegova porodica je skrhana, ali kažu da još uvek ne razumeju šta dogodilo, i da njegova devojka mora da prolazi kroz pakao.

Džejms je bio strastveni sportista, voleo je da igra fudbal, a nedelju dana nakon smrti trebalo je da trči Londonski maraton.

– Bio je srce i duša svoje grupe prijatelja, ali za nas kod kuće je bio savršen. Bio je pun ljubavi, obožavao je svoju nećaku – rekla je sestra preminulog mladića.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.