BRITANAC OTIŠAO NA TAJLAND NA VENČANJE, A ONDA SU GA NAŠLI NA PLAŽI: Pokušali su da mu POMOGNU, izbio je SKANDAL!
Ilustracija, Foto: Profimedia

neverovatno!

BRITANAC OTIŠAO NA TAJLAND NA VENČANJE, A ONDA SU GA NAŠLI NA PLAŽI: Pokušali su da mu POMOGNU, izbio je SKANDAL!

Britanac otišao na Tajland na venčanje, pronašli ga posle dva dana na plaži: Kad su pokušali da mu pomognu tek je izbio skandal

Objavljeno:

Tajlandska policija nedavno je pronašla nagog britanskog turistu na plaži nakon celonoćne rođendanske žurke. Kako se ispostavilo prilikom ispitivanja, muškarac se nije sećao nijednog događaja od prethodna dva dana.

Poslednje čega se seća jeste da je uveče 28. oktobra, navodno, ostao u hotelu pijući pivo i pušeći marihuanu (koja je u ovoj zemlji legalna) i na taj način proslavljao svoj 30. rođendan na Tajnaldu gde je stigao povodom venčanja.

Međutim, šokirani meštani "rajskog ostrva" Ko Samui primetili su ga sledećeg jutra kako doplivava do obale, a zatim nag tetura po plaži, pevajući navijačke pesme. Nekoliko ribara pokušalo je da mu pomogne, ali Britanac je tada postao agresivan. Prema izjavama svedoka, muškarac je tada počeo da viče "idi i sastani se sa bogom", dok je vukao jednog lokalca nazad u more.

Policajci koji su tada stigli na lice mesta, izvukli su čoveka na obalu, ali je on nastavio da stoji na plaži, odbijajući pomoć i govoreći da "želi da meditira".

Kako su primetili mediji, incident neodoljivo podseća na radnju drugog dela komedije "Mamurluk" u kojoj grupa prijatelja dolazi na Tajland kako bi prisustvovala venčanju, čemu je prethodilo momačko veče sa posledicama nalik na ove koje su snašle Britanca.

Plaža
foto: Profimedia

Ujutro 29. oktobra, kada su primetili Britanca na obali, prevodilac je pokušao da ga ubedi da se "vrati u hotel, istušira i obuče, a potom se vrati na plažu ako želi da meditira", međutim, muškarac je izričito odbijao bilo kakvu naredbu.

Snimak koji su napravili meštani pokazuje kako policija dovodi Britanca na obalu, koji je potom razgovarao sa prevodiocem.

"Ne, ne vraćam se. Pusti me da sam brinem o povratku i pusti me da se opustim. Došao sam ovde da idem na svadbu", govori muškarac u snimku.

Policajci su na kraju odveli Britanca u lokalnu stanicu gde su ga testirali na narkotike, a kada je stigao negativan rezultat, doneli su odluku da ga kazne zbog remećenja javnog reda i mira.

Ribar koji je spasao golog čoveka takođe je rekao da neće podnositi tužbu za navodni napad.

"Video sam turistu u moru kako se bori da ostane na površini pa sam se zabrinuo da bi se mogao udaviti. Pokušao sam da mu pomognem da uđe u čamac, ali je bio agresivan. Ne želim da bude kažnjen. Laknulo mi je što je sada bezbedan. Možda je previše popio i napolju je prevruće, pa se ponašao pomalo ludo, ali mislim da je dobra osoba", rekao je ribar.

Nadležni kažu da je Britanac stigao na Tajland 10. oktobra i odseo u obližnjem letovalištu, ali se osoblje žalilo da je bio bučan i stvarao probleme drugim gostima. Dodaju da Britanca prijatelji nisu videli od 27. oktobra, sve dok se dva dana kasnije nije pojavio na plaži.

"Imali smo poteškoća u komunikaciji s njim jer je pričao gluposti pa smo morali nakratko prekinuti ispitivanje. Pažljivo ćemo ga pratiti", saopštila je policija.

(Espreso / Dejli mejl)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.