DEVOJČICA KRENULA DA TRČI PREKO ULICE, A ONDA SE PROLOMIO VRISAK MAJKE: Žena je mogla samo da se TRESE! (VIDEO)
Devojčica, Foto: printscreen Daily Mail

JEZIVO

DEVOJČICA KRENULA DA TRČI PREKO ULICE, A ONDA SE PROLOMIO VRISAK MAJKE: Žena je mogla samo da se TRESE! (VIDEO)

Zgrabila sam njenu kapuljaču, ali mi je popustio stisak

Objavljeno:

Bahati vozač autobusa iz Velike Britanije je otpušten nakon što je prešao na crveno svetlo na prometnom pešačkom prelazu i zamalo pokosio sedmogodišnju devojčicu za samo nekoliko centimetara.

Objavljen je stravičan snimak za dlaku izbegnute tragedije, na kojem se vidi kako mala Kortni Flin u zadnjoj sekundi uspeva da se izmakne pred vozilom koje nije ni usporilo.

Ona je sa majkom Trejsi (32) čekala da se upali zeleno 32 na povratku kući iz škole u Njuportu u Velsu, piše Dejli Mejl. Ali nekoliko trenutaka nakon što je zakoračila na kolovoz, vidi se kako autobus juri ka njoj. Devojčica nekako uspeva da se okrene i odjuri na sigurno.

– Moja devojčica je čekala zeleno svetlo, kako i treba. Upalilo se i ona je potrčala napred. Zgrabila sam njenu kapuljaču, ali mi je popustio stisak. Mora da me je čula kako vrištim, pa je uspela da se skloni s puta. Sekund je falio i ne bi bila ovde da proslavi svoj sedmi rođendan – ispričala je istraumirana majka.

Ona kaže da Kortni voli školu, ali da sledećeg jutra nije htela da ide.

– Oboje smo bili potreseni nakon što se to dogodilo, a ona je propustila školu sledećeg dana jer nismo mogli da se suočimo sa tim tako brzo. Još uvek je malo opreznija pored tog puta. Nakon što se to dogodilo nije htela ni da me uhvati za ruku. Samo se tresla, a i ja sam se tresla – kazala je Trejsi.

(Espreso/Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.