PORUČILA SANDALE PREKO INTERNETA, PA DOŽIVELA ŠOK ŽIVOTA: Kada je otvorila kutiju umalo nije UMRLA od STRAHA! VIDEO
Deo sa snimka, Foto: Printscreen

katastrofa

PORUČILA SANDALE PREKO INTERNETA, PA DOŽIVELA ŠOK ŽIVOTA: Kada je otvorila kutiju umalo nije UMRLA od STRAHA! VIDEO

Majka jednog deteta je bila preplašena kada je unutra videla migoljavo stvorenje pa je odjurila u prodavnicu iz koje ih je naručila i pokazala osoblju šta je unutra

Objavljeno:

Šokirana domaćica pronašla je bejbi zmiju koja se krije u kutiji sandala koju je kupila na internetu. Žena je bila uzbuđena što je isprobala ružičaste visoke potpetice koje su joj 30. oktobra dostavljene poštom u njen dom u Bangkoku na Tajlandu.

Međutim, majka jednog deteta je bila preplašena kada je unutra videla migoljavo stvorenje pa je odjurila u prodavnicu iz koje ih je naručila i pokazala osoblju šta je unutra. Snimak pokazuje kako se zapečaćena kutija otvara i otkriva malu zmiju koja klizi po sandalama. Domaćica je rekla:

- Naručila sam sandale na mreži i bila sam tako uzbuđena što ih nosim kada su stigle. Ali kada sam otvorila kutiju bilo je nešto unutra. Ponovo sam zapečatila paket i odnela ga u prodavnicu gde sam ih kupila kako bi osoblje moglo da je vidi lično.

Žena je zapečatila kutiju trakom i pozvala prodavnicu objašnjavajući šta se dogodilo. Kasnije je odlučila da se vrati u prodavnicu sa kutijom i pokazala o čemu priča. Dodala je:

- Naručila sam sandale ali su došle sa zmijom. Ne, hvala, ne želim to. 'Ne znam kakva je to zmija, nije mi se dalo da je gledam izbliza. Ali, srećom, nije me ugrizla. Ovo me nije odvratilo od kupovine odeće na mreži - rekla je ona.

Zmija je predata lokalnim spasiocima divljih životinja, dok se prodavnica izvinila svom kupcu zbog neprijatnosti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.