VIKTORA PRONAŠLI KAKO BEŽIVOTNO LEŽI NA KLUPI, PA GA PREKRILI KESOM ZA LEŠEVE: Usledio je ŠOK, jezivo u PRESTONICI
Leš, Foto: printscreen Youtube/RUSSIA TODAY - MAIN NEWS

JEZIVO

VIKTORA PRONAŠLI KAKO BEŽIVOTNO LEŽI NA KLUPI, PA GA PREKRILI KESOM ZA LEŠEVE: Usledio je ŠOK, jezivo u PRESTONICI

Građani su požurili da o svemu obaveste lekare, ali su medicinari Hitne pomoći odmah po dolasku konstatovali da za njih nema mnogo posla

Objavljeno:

Muškarac koji se u ruskim medijima predstavlja samo kao Viktor (46) pronađen je u ponedeljak kako beživotno leži na klupi u Moskvi.

Građani su požurili da o svemu obaveste lekare, ali su medicinari Hitne pomoći odmah po dolasku konstatovali da za njih nema mnogo posla. Ovako je modri i ukočeni Viktor proglašen mrtvim, pozvana je policija, pa se glavni junak ove priče ubrzo našao prekriven crnom torbom namenjenom za transport tela.

Viktor je tako ležao neko vreme, odmarao se mrtav hladan dok su lekari i policajci popunjavali sve potrebne formulare, ali je priča odjednom krenula u potpuno neočekivanom smeru kada se Viktor sa te iste klupe stropoštao.

Okupljeni su mislili da se leš jednostavno prevrnuo, ali kada je kesa pred očima inspektora počela da se „otima“, svima je postalo kristalno jasno da je došlo do gadne greške, odnosno da je Viktor živ i očigledno samo mamuran.

Kako prenosi portal MSK1, ubrzo je 46-godišnjak sam krenuo u nepoznatom pravcu, ostavljajući policajce da se pitaju kako da nazovu nesvakidašnji izlazak na teren. U međuvremenu su nadležne institucije otvorile istragu.

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.